Fakirlere Devlet Ev Yapıyor

Fakirlere Devlet Ev Yapıyor

Akçaabat Kaymakamlığı, ilçede ihtiyaç sahibi kişilerin barınma ihtiyaçlarını gideriyor. Proje ile yapılan 50 metrekarelik evlerin 16.sı hak sahibine teslim edildi

 

Akçaabat Kaymakamlığı, ilçede ihtiyaç sahibi kişilerin barınma ihtiyaçlarını gideriyor. Proje ile yapılan 50 metrekarelik evlerin 16.sı hak sahibine teslim edildi. İlçenin Doğanköy beldesinde Gülhanım Yazıcı isimli vatandaşa teslim edilen evin tüm yapım giderlerini Akçaabat Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı karşıladı.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, sosyal devlet ilkesinin gereği olarak yaşlı ve ihtiyaç sahibi olan kimselerin barınma ihtiyaçlarını gidermeyi amaçladıklarını belirtti. Kaymakam Ulusoy “E sahibi olamayan, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını sosyal devletin bir gereği olarak biz yapıyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın projesi ile kendilerine barınma imkanı sağlanıyor. Muhtaç olan aileler bize başvuruda bulunursa o kimselere de ev yapmaya hazırız. Yapılan bu evler 50 metrekarelik. Baz muhtarlarımız köy desteğini de sağlayarak evlerin metrekarelerini biraz daha büyüttüler. Buradan onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

akcaabat-kaymakamligi,-ilcede-ihtiyac-sahibi-kisilerin-barinma-ihtiyaclarini-gideriyor.-proje-ile-yapilan-50-metrekarelik-evlerin-16.si-hak-sahibine-teslim-edildi..jpg
16.Ev Doğanköy'de Hak Sahibine Teslim Edildi.

16 vatandaşın barınma ihtiyacını karşıladıklarını belirten Akçaabat Kaymakamı Ulusoy “ Şu ana kadar 16 adet evi bitirerek ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. 22 ev yapmayı planlıyoruz. Müracaat sayısı fazla olursa toplu bir planlama da yapabiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler