“EVLENDİRME” Tiyatroseverlerle Buluştu

“EVLENDİRME” Tiyatroseverlerle Buluştu

“EVLENDİRME” Tiyatroseverlerle Buluştu

Akçaabat Belediye Tiyatrosu yeni sezona perdelerini Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı ‘Evlendirme’ adlı tiyatro oyunu ile açtı.                                              

Akçaabat Belediye tiyatro oyununda; zengin bir beyzadenin evlenmek için kız aradığını duyan Kavuklu ile Pişekar’ın kızlarını bu zengin beyzadeye vermek için kurdukları planlar sahnelenmekte. Kavuklu ile Pişekarın bu planları neticesinde işler istedikleri gibi gitmez. Olayların birbirine karışarak içinden çıkılmaz ve komik bir hal almasıyla gelişen olay örgüsü tiyatro severlere oldukça keyifli saatler yaşattı.

Osman Gümrükçü’nün yönettiği tiyatro oyunun kadrosu ise; Recep Şen, Bülent Mumcu, Ömer Gedikli, İlhan Özdemir, Medet Cihanoğlu, Sadık Şahin Çarkçı, Yusuf Altın, Gülen Kerimoğlu, Vahit Yılmaz, Zehra Alper, ışıkta Çağlar Hacısalihoğlu, dekorda Hasan Şahinbaş ve müzikte Çağlar Bakıoğlu yer aldı.

Tiyatro gösterisinin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Akçaabat Belediye Tiyatrosu yönetmeni Osman Gümrükçü’ye ekip adına çiçek takdim etti.

Oyunu kaçıranlar izleyemedim diye üzülmesin. “Evlendirme ”adlı oyun 13 Ocak Pazartesi günü 19.00’da Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde tekrar seyircileriyle buluşacak.

ss2-001.jpgsss-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler