Evde Kal Ödülü Al Film Yarışması”

Evde Kal Ödülü Al Film Yarışması”

Evde Kal Ödülü Al Film Yarışması”

EVDE KAL ÖDÜLÜ AL” YARIŞMASI BAŞLIYOR

 

Akçaabat’ta “Hayat Eve Sığar” konulu ödüllü “Evde Kal Ödülü Al Film Yarışması”

(04 Mayıs-15 Mayıs 2020) başlıyor.

 

Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen kısa film yarışması Covid-19 pandemisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından halk sağlığının korunması ve salgının önüne geçilebilmesi için yapılan evde kal çağrısına katılımı artırmayı ve evde kalmayı özendirmeyi amaçlıyor.

Amatör ve profesyonel tüm katılımcılara açık olan yarışma koronovirüsle mücadele sürecinde sanat yoluyla kişisel gelişimi, aile içi iletişimi artırmayı, vatandaşların duygularını sosyal medya aracılığıyla duyurmasını sağlayarak toplumsal motivasyona katkı yapmayı da hedefliyor.

Akçaabat Evde Kısa Film Yarışması’na katılımcılar, 4 Mayıs 2020’den sonra çektikleri, 2 dakikalık kurmaca, belgesel, animasyon veya deneysel kısa metrajlı filmlerle müracaat edebilecek.

Filmler en fazla 3 dakika uzunluğunda olmalı, filmlerin orijinal çözünürlükteki kaydı kisafilm@akcaabat.bel.tr adresine wetransfer üzerinden gönderilecek ve filmler yarışma jürisi tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

 

Telif ve müziklerle ilgili tüm sorumluluklar filmin sahibine aittir. Filmdeki görüntü, imaj, tasarım, illüstrasyon, fotoğraf veya müziklerle ilgili ortaya çıkabilecek telifler, hukuki itiraz ve sahiplik haklarına ilişkin tüm sorumluluklar filmin sahibine aittir.

Akçaabat Kısa Film Yarışması jürisi gösterim için gerekli ve yeterli teknik özelliklere ve hukuki niteliklere sahip olmayan filmleri yarışma dışı bırakma hakkına sahiptir.

Hazırlanan filmlerin, adayların kişisel sosyal medya hesabı üzerinden #AkçaabatEvde etiketiyle Twitter’da yayınlanacaksa twitter.com/akcaabatbel hesabı, Instagram’da yayınlanacaksa instagram.com/ akcaabatbel hesabı etiketlenerek paylaşılması gerekiyor.

 

Jüri kendi arasında 18-22 Mayıs tarihleri arasında toplanarak başvuruları değerlendirecektir. Sonuçlar 25 Mayıs 2020 tarihinde Belediyemiz sitesinden ilan edilecektir.

Akçaabat Evde Kısa Film Yarışması Ödülü olarak Birinciye 1 adet diz üstü Bilgisayar, İkinciye1 adet Fotoğraf makinası, Üçüncüye 1adet Tablet dördüncü ve beşinciye kişiye özel forma verilecektir.

Filmlerin sahibi olarak ödül almaya hak kazandığı jüri tarafında ilan edilen kişiler, kimlik bilgilerini ve filmlerin orijinal kayıtlarını Akçaabat Belediyesi ile paylaşmak zorundadır.

evde-kalaa.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler