Esnaftan Tam Destek

Esnaftan Tam Destek

Esnaftan Tam Destek

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni yönetim kurulu gerçekleştirdiği ilk toplantısında şanlı bayrağımızı açarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye Afrin’e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı’na tam destek verdi. Oda Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın başkanlığında toplanan yöneticiler “Kahraman Ordumuzun yanındayız” mesajını tüm ülkeye duyurdu.

“Ülkemizin haklı ve haklı olduğu kadar da meşru bir operasyon yürüttüğü sınır ötemizde, Afrin’de; askerimizin yalnız olmadığını, yüreklerimizin toplu attığını bilmek ve bildirmek” amacında olduklarını belirten Başkan Sivrikaya, şunları söyledi:

“Öncelikle bağımsızlık sevdamızın gözüpek yiğitleri Afrin şehitlerimizin önünde saygıyla eğilirken, geride bıraktıkları ailelerinin ailemiz, evlatlarının evlatlarımız olduğunu haykırıyor, en önemlisi de geride asil duyguları ve sarsılmaz inançlarıyla şehitlik şerbeti içme iştiyakı taşıyan Mehmetçiklerimizi bıraktıklarından emin olarak gözlerinin arkada kalmamasını istiyoruz.

Vatanı ve milleti için canını hiçe sayan evlatlarımıza destek için bizler de varız. Seferle emrolunan bir inanmış Milletin, zaferle müjdelenmesine duacıyız. Hepimiz askeriz bu uğurda. Ordumuzun yanındayız. Tarihin en şerefli milletinin yeni destanlar yazmasını kimse engelleyemez.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler