Esnaftan Basına Plaket

Esnaftan Basına Plaket

Esnaftan Basına Plaket

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu, Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak'a plaket takdim etti. 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bulut'un elinden plaketi alan Başocak, plaketi Akçaabat'ta görev yapan basın mensupları adına aldığını ifade etti. Başocak "Akçaabat'ta görev yapan arkadaşlarımız zor koşullarda görevlerini yapmaya gayret göstermektedirler. Her zaman yapıcı ve toplum yararına  bilgileri vatandaşlara aktarmaya çalışmaktadır. Gösterdiğiniz bu ince davranıştan dolayı arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan İsmail Bulut ise yaptığı konuşmada, Akçaabat'ta görev yapan basın mensuplarına teşekkür ederek başarılar diledi.İsmail Bulut "Plaketi yapmış olduğumuz kongremizde vermeyi planlamıştık. Fakat basından gelen teklif üzerine odamızda vermeyi kararlaştırdık. Akçaabat'ta görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorur ve başarılar diliyoruz" dedi.

akcaabat-esnaf-plaketi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler