Esnafa Kredi Faizi Müjdesi

Esnafa Kredi Faizi Müjdesi

Esnafa Kredi Faizi Müjdesi

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi İsmail Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, tüm bakan ve milletvekillerine, esnafın taleplerini değerlendirerek gerçekleştirdiği için teşekkür etti.

Bir dizi ziyaret için gittiği Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ile AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, CHP Milletvekili Ahmet Kaya ve İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs ile bir görüşme gerçekleştiren İsmail Bulut, esnafa destek olunması talebini yineledi.

Esnafa Kredi Müjdesi

Esnafın kullanacağı kredilerde faiz indirimine gidildiğini açıklayan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı İsmail Bulut, “TESKOMB Genel Başkanımız Sayın A.Kadir Akgül’ün gayretli çalışmaları ve Hazine Maliye Bakanlığımız ve Halkbank Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde esnafımızın kullandığı krediler için uygulanan yıllık %8 olan faiz oranı %6’ ya düşmüştür. Ayrıca Halkbank tarafından alınan komisyon oranı %2’den %1’e düşmüştür. Kredi Vadesi 1 yıldan 5 yıla kadar olarak belirlenmiştir. 4 Kasım 2019 tarihi itibariyle Halkbank aracılığı ile kullanılacak krediler için yapılan bu olumlu düzenleme için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hazine Maliye Bakanlığı ve Halkbank yetkililerine, Bölge birliğimize bağlı Kooperatiflerimiz ve Bölge Esnafımız adına teşekkür ediyor, Genel Başkanımız A.Kadir Akgül’ e Esnafımıza verdiği destekten dolayı şükranlarımızı sunarım” dedi.

suleyman-soylu-006.jpg

akcaabat-adnan-gunnar-004.jpg

akcaabatt-001.jpgakcaabat-ismail-bulut.jpgasasasas.jpgbahar-ayvazoglu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler