Esnafa 7M Desteği

Esnafa 7M Desteği

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası,49 meslek odası en çok üyeye sahip Akçaabat esnaf odası 7M hastanesi yönetimi ile sözleşme imzaladı.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası,49 meslek odası en çok üyeye sahip Akçaabat esnaf odası 7M hastanesi yönetimi ile sözleşme imzaladı.

Akçaabat’ın Kavaklı Mahallesi’nde hizmete başlayan Özel 7M Hastanesi, Akçaabat’a özel bir önem veriyor. Kurum yetkilileri Akçaabat’ta mümkün olduğunca fazla kişiye sağlık hizmeti götürebilmek için kurum ve kuruluşlarla özel sözleşmeler yapıyor. Özel 7M Hastanesi yetkilileri geçtiğimiz hafta Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi’nin mensuplarına hastanenin özel indirimlerinden yararlanmalarını sağlayacak sözleşmeyi kurum yetkilileriyle imzaladılar. Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, imzaladıkları sözleşmelerle esnafımızın hastanenin imkânlarından özel indirimlerle yararlanacaklarını belirtirken, Şube Başkanı Eyüp Gedikli ise hastanenin muhtarlara ve birinci derece yakınlarına yüzde 15 indirimli tarife uygulayacağı müjdesini verdi. Hastanenin Halkla İlişkiler Müdürü Emine Çakır, imzaladıkları sözleşmelerle Akçaabat’ta daha çok kişiye çağdaş tıp hizmeti vereceklerini belirterek, bu tür kampanyalarının diğer kuruluşlarla imzalanacak sözleşmelerle sürdürüleceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler