Esnaf Kongresini Yaptı

Esnaf Kongresini Yaptı

Esnaf Kongresini Yaptı

Akçaabat Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan genel Kurulu yapıldı. Akçaabat Kalıntaş Gold Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye çok sayıda esnaf katıldı. Protokolden ise,AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Salih Cora,  Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, AK parti İlçe Başkanı Emre Akgün, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Şener, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü ve çok sayıda esnaf katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından, divan başkanlığını Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü’nün  yapmasına karar verildi.

AK parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar kongrede yaptığı konuşmada, Akçaabat'ta ve Trabzon'a yapılan yatırımlardan bahsetti. 

Bulut  Türkmen’den Yer İstedi.

Kongrede konuşan Akçaabat Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut,  Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen’den odanın yerinin kendilerine satılmasını istedi. Başkan Bulut “Başkan daha önce bize bu konuda bir çalışma yapacağını söylemişti. Fakat bunu sonuçlandıramadık. Biz şuan kirada olduğumuz yerin bize satılmasını istiyoruz. Akçaabat Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin kendisine ait bir yeri olmalıdır” dedi.

 

Yönetim ve denetim raporlarının oylanmasından yapılan konuşmalara ardından kongre sona erdi. Konuşlara sonrasında gerçekleşen seçimde tek aday olan İsmail Bulut yeniden başkanlığa seçildi.

 

Bulut’un listesinde şu isimler yer aldı
Başkan İsmail Bulut
Yönetim Asil
Aydın Hurmacı
Muhammet Serdar
Hüseyin Aktaş
Mustafa Misir

 

Yönetim Yedek
Ali Bulut
Mesut Aydın
Şenol Seis
Cengiz Sami Kırandi
Mehmet Köroğlu

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler