Eskimeyenlerle görüntülü toplandılar

Eskimeyenlerle görüntülü toplandılar

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, partide daha önce görev yapmış bütün yöneticilerine çağrıda bulunarak video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, partide daha önce görev yapmış bütün yöneticilerine çağrıda bulunarak video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantı, bu formatta yapılan ilk ve diğer teşkilatlar nezdinde de tek toplantı oldu.

“ESKİMEYENLER” BİR ARADA

AK Parti Akçaabat teşkilatı uhdesinde bugüne kadar görev yapmış ve aidiyetlerini hiç kesmeden devam ettiren ve “AK Gönüllü ESKİMEYENLER” olarak tanımlanan; kurucu yöneticiler, İlçe başkanları, belediye başkanları, ilçe yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, Belde ve Mahalle Başkanlarıyla DANIŞMA TOPLANTISI formatında video konferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştiren AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, örnek faaliyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

ALTINTEPE: ESKİMEYENLERİMİZ BİZİM KAHRAMANLARIMIZDIR

Pandemi süreci nedeniyle uzun zamandır görüşerek hasbihal etme imkânı bulamayan geçmiş yönetici ve görevli teşkilat mensuplarıyla son derece faydalı bir istişare gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Ülkemiz ve şehrimizle ilgili içerisinde bulunduğumuz mevcut süreç ve gelecek planlamasıyla ilgili son derece orijinal görüşlerin dile getirildiği toplantımız son derece faydalı oldu. Uzun zamandır bir araya gelemeyen teşkilatımızla görüntülü toplantı yapmaktan memnuniyet duyduk, bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Bütün katılımcıların fikirlerinden çok faydalandık ve notlar aldık. Toplantının tekrarını da çok geçmeden gerçekleştireceğiz. AK Parti büyük ve geniş bir aile. Tüm bireylerinin görüşleri bizler için son derece önemli. Herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BİRLİK İÇİN ÖNEMLİ TOPLANTI

Toplantı fikrinin son derece olumlu olduğunu belirterek istişarenin önemini vurguladıkları ifade edilen katılımcılar, bu ve benzeri programların tekrarlanmasının teşkilatın birliği ve bütünlüğü bakımından son derece gerekli olduğunun altını çizdiler.

EKİM DE KATILDI

Toplantıya Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de katılarak bir konuşma yaptı. Ekim’in, toplantıda konuşmacıların önerilerini not aldığı ve yaptığı konuşmada istişarenin hizmet için önemli adımlardan biri olduğunu dile getirdiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset