Erikli'deki Şiir Gecesi

Erikli'deki Şiir Gecesi

Erikli İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinlik görülmeye değerdi.

Haber ve FotograflarDerviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat ilçesi Dörtyol Erikli İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu sergisi açıldı ve Minik Kalpler Şiir Gecesi yapıldı.

Okul salonunda gerçekleşen serginin açılışına, Dörtyol belediye Başkanı Cevat Birinci, Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Akçaköy Belediye Başkanı Sultan Memiş, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Öğrencilerin bir sezon boyunca yapmış oldukları çalışmaların sergilendiği  yıl sonu sergisinin ardından gerçekleştirilen Minik Kalpler Şiir Gecesi’nde öğrencilerin okuduğu birbirinden güzel şiirler izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci gecede yaptığı konuşmada, öğrencilerin okuduğu şiirler ve yapmış oldukları birinden güzel eserlerden çok etkilendiğini belirterek “yapılan bu etkinlik çok emek harcanarak yapılmış olduğunu gördük. Her zor yapılan çalışmanın sonucunda güzel eserler ortaya çıkar. Bunun en güzel örneğini burada görüyoruz. Emeği geçen başta okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri kutluyorum” dedi.

 

Tören sonrası programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim