Erbaşaran'dan Anlamlı Destek

Erbaşaran'dan Anlamlı Destek

Erbaşaran'dan Anlamlı Destek

Trabzon’da akaryakıt işletmeciliği yapan esnaf, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle gerçekleştirdiği etkinlikte, işyerlerinde sigara satmayı durdurarak sigarayı bırakma konusundaki mücadelenin vatandaşların ve sağlık çalışanlarının birlikte hareket etmesiyle başarıya ulaşacağının mesajını verdi.

Akçaabat ilçesinde 3, Ortahisar ilçesinde 1 olmak üzere toplam 4 akaryakıt istasyonunda sigara satmayarak, bir gün de olsa müşterilerini sigaradan uzak tutmaya çalışan ve sigarayı bırakma konusunda başlangıç yapmalarını isteyen Yaşar Erbaşaran, “Sağlığa evet, sigaraya hayır” dedi.

Daha önce de sigara konusundaki duyarlılığı ile hep gündemde olan Yaşar Erbaşaran, sahibi bulunduğu mülklerde ikamet eden kiracılarından sigarayı bırakanlara da yaptığı yüzde 20’lik kira indirimi ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Sadece sigara konusunda değil kan bağışı konusunda da duyarlılık yaratmaya çalışan Yaşar Erbaşaran, düzenlenen bazı kampanyalarda kan bağışında bulunanlara da ücretsiz akaryakıt vererek haberlere konu olmuştu.

e1-001.jpge2-004.jpge3-003.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler