ER-DER Sevindirmeye devam ediyor.

ER-DER Sevindirmeye devam ediyor.

Akçaabat Erikli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ER-DER) tarafından Erikli İlkokulu’nda yaptırılan laboratuar törenle hizmete açıldı.

 

ER-DER tarafından hayırsever iş adamlarının desteği ile yapılan laboratuar törenle hizmete açıldı. Açılışa, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci,  Erikli muhtarı Osman Altuntaş, Akdamar köyü muhtarı Ali Aktaş, Okul Müdürü Hüseyin Yazıcı, ER-DER Başkanı Osman Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ER-DER’in kurucusu Mustafa Kahveci, Fatih Eğitim Fakültesi’nde öğrenim gören bir grup öğteim görevlisi ve öğrenciler, okul öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

erder-yardim2.jpg

erder-yardim3.jpg

erder-erikli.jpg

erder-erikli1.jpg

Törende konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, öğrencileri sevinmesine vesile olan yardımsever iş adamlarına teşekkür etti. Birinci “Bu sevinci öğrencilerimize yaşatan başta ER-DER yönetimine ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Gerek Dörtyol merkez ortaokulu, gerekse Erikli ilkokulu ve ortaokuluna yasal çerçeveler dahilinde belediye başkanı olarak eğitimin kalitesini artırmak için büyük mücadeleler verdik. Bunlar arasında, okul bahçesinin asfaltlanması, okul duvarının yapılması gibi birçok çalışma yaptık. Bu çalışmalar esnasında çekilen çileleri bu çocukların gülen güzünü görünce bizlere unutturuyor. Son nefesime kadar eğitimin hizmetinde olacağım” dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı metin gedikli ise yaptığı konuşmada, eğitime her zaman destek olduklarını ve bu desteği devam ettireceklerini ifade etti.  Gedikli “belediye olarak imkanlar ölçüsünde her okula, her derneğe yardım etmeye çalışıyoruz. Burada da okul için yapılması planlan laboratuar için belediye olarak desteğimizi verdik. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan en önemli yatırımdır.  ” dedi.

ER-DER Başkanı Osman Bayraktar ise herkese teşekkür ederek, derneğin faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirtti. 

Törende 70 öğrenciye bot dağıtımı yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler