Emniyet’ten uyarı

Emniyet’ten uyarı

Emniyet’ten uyarı

 

 

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri vatandaşlarımızın daha güvenli ve daha huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için çaba sarf ediyor.

Düğünlerde, asker uğurlamasında, bayramlarda havaya rast gele ateş edilen silah ve kurusıkı silahlara karşı vatandaşları uyaran ekipler, düğün ve toplantı salonları başta olmak üzere ilçemizin değişik yerlerine uyarıcı ilanlar da astılar.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Akçaabat Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, şunları söyledi:

“Düğünlerde, asker uğurlamasında, bayramlarda desteklediğimiz takımın galibiyetinde kutlama amacıyla havaya rast gele ateş edilmesi sonucu her yıl ülkemizde, maalesef elim olaylar meydana gelmektedir. Yoktan yere yaralanan ve hatta hayatını kaybeden ve sakat kalan insanlar olmaktadır.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın daha güvenli ve daha huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için çaba sarf ediyoruz.

Bayramlarda, düğün sezonunda vatandaşlarımızı, bu konuda bilgilendirme maksadı ile belediye hoparlörlerinden uyarılarda bulunduğumuz gibi muhtelif yerlere afişler de asarak bu konuda bir duyarlılık oluşturmaya çalışıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler