Emirzeoğlu Milli Takımda

Emirzeoğlu Milli Takımda

Ebru Emirzeoğlu, İtalya’nın Lignano kentinde düzenlenecek olan 21 Yaş Altı Salon Hokeyi Şampiyonası’na katılacak olan Milli Takım’a antrenör olarak seçildi.

Söğütlü Belediyespor ile Trabzon Belediyespor’un bünyesinde kurulu bulunan hokey takımlarının antrenörü olan Ebru Emirzeoğlu Sivrikaya yeniden Milli Takım Antrenörü seçildi.

İtalya’nın Lignano kentinde düzenlenecek olan 21 Yaş Altı Salon hokeyi Şampiyonası’na katılaca olan Milli Takım’a antrenör olarak seçilen Ebru Emirzeoğlu Sivrikaya, “Ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bayrağımızı yeniden Avrupa’da dalgalandırma ve Türk’ün gücünü bir kez daha Avrupa’da gösterme imkânına sahip olduğum için mutluyum.” dedi.

Öte yandan Ebru Emirzeoğlu Sivrikaya’nın çalıştırıcılığını yaptığı Trabzon Belediyespor Hokey Takımı, 8-10 Aralık tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda grup üçüncüsü oldu. Zorlu rakiplerle mücadele eden Trabzon Belediyespor son maçında Van Orkunspor’u 5-1 mağlup edip kürsüye çıkmayı başardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor