Emir Açık ve Net

Emir Açık ve Net

Emir Açık ve Net

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir, Cumhur ittifakının bir gereklilik ve millet aklı olduğunu vurguladı.

Gazetemize bir açıklamada bulunan Başkan Gülen Demir, şunları söyledi:

“MHP ülkemizin ve milletimizin çıkarları ve güçlü geleceği, kısaca bekası uğruna, her daim üzerine düşen ne olursa yerine getirmiş, siyaset üstü davranabilme erdeminde başat olduğunu 48 yıllık siyasi geçmişi ile tarihe yazdırmıştır.

Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ittifakın ruhuna sahip çıkılması hususunun önemine vurgu yapmışlardır. Sayın Dr. Devlet Bahçeli tüm kadrolarımıza ve dava arkadaşlarımıza her ne şart ve koşul altında olunursa olunsun sabır ve kararlılıkla verdiğimiz sözü unutmayın emrini vermiştir. Vatan topraklarının müdafaası, devletimizin bekası ve dolayısı ile milletimizin hürriyeti ve refahı için gerçekleştirilen Cumhur İttifakı, sebebi ortada bir gereklilik ve millet aklıdır. Biz ülkücüler için anlamı budur, emir açık ve nettir. Aynı durum tüm AKP kadroları, milletvekili adayları ve seçmenleri için de geçerli olsa gerektir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler