Ekipler Seferber Oldu

Ekipler Seferber Oldu

İlçemizde şiddetli yağan yağmur sonrası meydana gelen su baskınları ve heyelandan dolayı Belediye ekipleri seferber oldu.

İlçemizde şiddetli yağan yağmur sonrası meydana gelen su baskınları ve heyelandan dolayı Belediye ekipleri seferber oldu.

Ağır iş makinelerinin yanı sıra çok sayıda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı küçük çaplı iş makineleri ile su tahliye, temizlik ve yardım çalışmalarını hızla yürüten belediye ekipleri, ilçemiz genelinde başlattığı çalışmalarını halen sürdürüyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’ de bizzat takip ettiği çalışmalar kapsamında, yağmurdan etkilenen ana arterler, cadde ve sokaklar su birikintisi ve çamurdan arındırıldı.

akcaabat-seferberlik.jpgakcaabat-seferberlik2.jpg
 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; "Şehrimizde sağanak halinde yağan yağmur, hayatı olumsuz yönde etkiledi. İlçemizi olumsuz durumdan ivedilikle kurtarmak amacıyla ekiplerimizi adeta seferber ettik. Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, tüm personellerimizle çalışmalarımızı sürdürdük. Cadde ve sokaklar çamur ve su birikintisinden arındırıldı. Yapılan temizliğin ardından yıkama araçlarıyla tazyikli suyla ana arterler yıkandı. Akçaabat’ımızın pırıl pırıl olması için yaptığımız çalışmalarımızı halen sürdürüyoruz" dedi.

Aşırı yağmurun etkisi ile su ve çamur baskını yaşanan evleri ziyaret eden Başkan Ekim, ev sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Su baskınlarından zarar gören evlerde inceleme yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; zarar gören evlerin tadilatı ve evlerdeki çamur birikintilerinin temizlenmesi çalışmalarının yapılması için Fen işleri Müdürümüz Mustafa Berber’e talimat verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler