Ekim "Projelerimize Odaklandık"

Ekim "Projelerimize Odaklandık"

Başkan Ekim "Preojelerimizi Hayata Geçirmek İçin Gayret Ediyoruz"

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat için her konuda halkla istişare içerisinde olduklarını ve projeleri hayata geçirmek için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Osman Nuri Ekim konuşmasında “Gönül Belediyeciliği kapsamında, Akçaabat’a hizmet sevdasıyla çıktığımız bu yolda; durmadan, yılmadan ekibimizle, Büyükşehir Belediyemizle, diğer kamu kurumlarıyla istişare halinde çalışarak daha güzel yarınlara Akçaabat’ımızı taşıyacağımızı her defasında ifade ediyorum.  Turizm şehri Akçaabat’ımıza neler katabiliriz, Akçaabat’ın turizmini nasıl canlandırırız düşüncesiyle projeler üretiyoruz. Bölgemiz için turizm öncelikli sektördür. Turizmin geliştirilmesiyle bölgemiz gençlerine kısa zamanda iş imkanı sağlamak mümkündür. Sahillerimizden başlamak üzere güneye doğru yemyeşil yamaçlarımız, dağlarımız, yaylalarımız, doğal güzelliklerimiz, tarihi yerlerimiz turizm için en büyük değerlerimizdir. Akçaabat yeme-içme sektöründe ön plana çıkmıştır. Bölgemize gelen herkes lokantalarımıza uğramaktadır. Son yıllarda ilçemiz bölge turizminin önemli uğrak noktalarından biri haline gelmiştir. Akçaabat’ta turizmin gelişmesi ve çeşitlendirilmesi için Belediyemizce çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. Akçaabat’ın sahil bölgesinde yoğunlaşan turizmin dağ ve yaylalara doğru geliştirilmesi çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalara örnek verecek olursak dağ ve yayla turizm master planının çerçevesinde Hıdırnebi Yaylası İmar planının onaylanması, teleferik projesi, Sera Gölü ıslah çalışmalarının yapılması, Akçakale Kalesi’nin restorasyonu, Ayana Tepesi, Akçatepe, Ortamahalle’de bulunan tarihi kilisenin restore edilmesi ve Ortamahalle’de sokak sağlıklaştırılmasınınım yapılması gibi…” dedi.

 

İlk günden beri hedefe ulaşmak için gayret ettiklerini belireten Başkan Ekim “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hedeflerimizden hiç şaşmadan başarı ivmemizi sürekli daha yukarı taşıyarak halkımızın teveccühünü kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. İstişare ve ortak akıla her zaman önem gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Geçen süre zarfında hedeflerimize odaklanarak çalışmalarımızı sürdürdük gereksiz hiçbir tartışma ve spekülasyona prim vermeden yalnızca işimizi yapmaya gayret ediyorum. Bundan sonraki süreçte vatandaşlarımızın refahını arttırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Yaşadığımız bu güzel şehrin insanını, coğrafyasını, her gün ayak bastığımız toprağını, toplumsal değerlerini, geleneklerini, beklentilerini, sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle Akçaabat gibi bir şehrin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilinci içerisinde olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz, Akçaabat’ın geleceğini planlamak ve yenilemek iddiasındayız. Bu yüzden herkesin katkıda bulunacağı, birlikte yöneteceğimiz bir belediyeciliği inşa etme kararlılığındayız. Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sorunları, aksaklıları yerinde dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Bunun yanında çok yoğun bir çalışma programımız olmasına rağmen Belediyeye gelerek taleplerini, şikayetlerini iletmek isteyen vatandaşlarımıza gerek şahsım gerekse Başkan Yardımcılarım geniş zaman ayırıyor ve istekleri, sorunları yerinde inceleyerek gidermeye çalışıyoruz. “Halka hizmet Hak’ka ibadettir” anlayışıyla yolumuza devam etme gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

osman-nuri-ekim-akcaabat-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler