EKİM: Küçük düşünmüyoruz

EKİM: Küçük düşünmüyoruz

EKİM: Küçük düşünmüyoruz, büyük resmi görerek hedefe kilitlendik…

 

“PROJELERİMİZİN SAHİBİ AKÇAABAT HALKI”

 

 AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminin ülkemizin geleceği, doğmamış çocuklarımızın hakkı, ülkemizde istikrarın devamı için son derece önemli olduğunu söyledi.

PROJELERİMİZ AKÇAABAT’IN GELECEĞİ

Mükemmel bir ekiple eksiksiz bir takım olarak seçim çalışması yürütüyor olmanın kendisini son derece memnun ettiğini ifade eden Çevre Mühendisi Ekim, “Akçaabatımızın geleceğini dizayn edecek projelerimizin sahibi artık halkımızdır” dedi.

DAİMA İLERİYE

Katılmış olduğu bütün ziyaret programlarında kendisini karşılayan kalabalıklara tevazu ile minnet duygularını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Osman Nuri Ekim, “7’den 70’e bütün renkler bizim olduğu gibi aşağısı yukarısı, doğusu batısı da bizim, memleketimize karşı aidiyet duygumuz o kadar yüksek ki en ücra köşede bir vatandaşımızın ayağına taş değse biz ah! edeceğiz. Yürüdüğümüz aynı yoldur, seyahatimizse aynı geminin yolcuları olarak devam ediyor. Her adımımızdan sonra notlarımızı alıyor, dersimizi çalışıyor, plan ve programımıza ilavelerimizi yaparak daima ileriyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

YOLUMUZ HİZMET YOLU

AK Parti’nin kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol haritasını çizdiği hizmet yolunda, bir an bile tereddüt etmeden yol alacaklarının altını kalın hatlarla çizen Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, şunları söyledi:

“Allah'a can borcumuz var mı, var! Ya millete hizmet borcumuz, tabii ki var ve başka kimseye de vereceğimiz bir hesabımız yok. Planlarımız ortada, vizyonumuz ve misyonumuzu ifade ettik, projelerimizi de paylaştık. Akçaabat’ın geleceğini dizayn edecek bu projelerin sahibi artık halkımızdır; onlar sahip çıkacak, milletimiz hesap görecektir.”

akcaabat1a.jpg

HEDEFE KİLİTLENDİK

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekim, bazı odaklar gibi küçük düşünmediklerini, büyük resmi görerek hedefe kilitlendiklerine işaret etti:

“Tevazu ve samimiyetle gayret gösteren AK Kadroların artık hedefi bellidir; Akçaabat’ın kazanması, kazanan şehrimizle birlikte Türkiye’nin yükselmesi. İlk çeyreğinde bulunduğumuz 21. Yüzyılın Türk Asrı olması için hiç durmadan hedefe yürümek. İnanıyorum ki bütün Akçaabat da bizimle yürüyecek ve daha yolun başındayız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler