Ekim “Hizmette Adalet Önceliğimiz”

Ekim “Hizmette Adalet Önceliğimiz”

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Ekim: “HİZMETTE ADALET ÖNCELİĞİMİZ”

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Ekim: “HİZMETTE ADALET ÖNCELİĞİMİZ”

 

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde gidilmedik mahalle bırakmamakta kararlı. Son olarak Darıca Mahallesini Cumhur İttifakı olarak ziyaret eden heyet ilgiyle karşılandı.

EĞİTİMDE İHTİSAS ÖNEMLİ

İlk olarak Darıca Mahallesinde bulunan Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü’nü, beraberindeki Cumhur İttifakı heyeti ile birlikte ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Merkez Müdürü Şenol Tiryaki’den eğitim merkezinin genel işleyişi üzerine bilgi aldı ve ihtiyaçları halinde ilk arayacakları isim olmayı rica etti. Ekim, din eğitiminin toplumumuzun üzerinde hassasiyetle durduğu bir husus olduğunu belirterek, şunları söyledi:

EĞİTİM MERKEZİMİZİN KATKISI BÜYÜK

“Bu merkezde ifa edilen görev son derece önemli. Gerek akademik manada gerekse de halkımıza birinci elden ulaşan, halkın dini bilgilerini ilk elden almalarına vesile olan görevlilerimizi yetiştirenlerin eğitim düzeylerine önemli katkılar sunulmaktadır. Akçaabat ilçemizde bulunması  bizler açısından ziyadesiyle memnuniyet vericidir. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden din adamları, hocalarımız ilçemize gelmekte, kaydadeğer bir süre Akçaabat’ta ikamet etmektedirler. Merkezimiz geniş bir alana yayılan bir yapı. Sorunları olabilir. Her türlü sorununda görevlilerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek isterim.”

HİZMETTE ADALET ÖNCELİĞİMİZ

Daha sonra Darıca Mahallesinde iki ayrı merkezi bölgeye ziyarette bulunarak halkla sohbet eden Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim, karşılamadan da son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

“Darıcalı hemşehrilerimiz bize sahip çıktı. İnşaallah bizler de ilçemizin belediye başkanlığı görevi bize nasip olur da sizlerin tercihleri üzerine tevdi olunursa hizmet olarak bizler de Darıca Mahallemize olduğu gibi bütün mahallelerimize eşit ve adilane bir düzen çerçevesinde sahip çıkacağız. 7’den 70’e bizim olduğu gibi aşağısı yukarısı, doğusu batısı da bizim memleketimiz.” diye konuşan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, “Güzel geçen bir ziyaretimizi de Allah’ın izniyle geride bıraktık. Daha güzel, daha güçlü bir Akçaabat için yorulmadan, ilçemizin her köşesini karış karış gezmeye devam ediyoruz.” diyerek teşekkür etti.

akcaabat-belediye-baskan-adayi-cevre-muhendisi-ekim.jpgakcaabat-belediye-baskan-adayi-cevre-muhendisi-ekim2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler