Ekim "Gönüllere Dokunacağız"

Ekim "Gönüllere Dokunacağız"

Ekim "Gönüllere Dokunacağız"

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim seçim çalışmalarına devam ediyor. Akçaabat’ta STK Temsilcilerini ve bazı kamu kurumlarını ziyaret eden Ekim, birlikte çalışma sözü verdi. Ekim “Birlikte başaracağız. Tek başına yapılacak bir iş değil. Hizmetleri hep beraber yapacağız. Sizin için çok çalışacağım. Bunun sözünü veriyorum" dedi.

osman-nuri-ekim-memursen.jpgosman-nuri-ekim-akcaabatta.jpgosman-nuri-ekim-akcaabat-muftulugunde.jpg

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat’ta seçim çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Akçaabat’ta buluna sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurumu yetkililerini ziyaret eden Osman Nuri Ekim, “Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığını yaptığı o günden beri belediyecilik, vatandaşın rahatını sağlayan, huzur içinde yaşamasını temin eden bir anlayışla gelişiyor. Belediyeler vatandaşa bulundukları yerde doğrudan temas eden kuruluşlar. Topluma verilen hizmetler için iyi belediyecilik lazım. Türkiye AK Parti ile iyi belediyecilikle gönül belediyeciliğiyle tanıştı. Biz de bu yolda ilerleyeceğiz. Yapacak olduğumuz her adımı vatandaş odaklı yapacağız. Gönüllere dokunmayan hiçbir şeyin altına imza atmayız. Akçaabat’ı geliştirmek, daha modern ve yaşanılabilir kılmak için zaman harcayacağız. Bize görev verilirse birlikte çalışma sözü veriyorum” dedi.

Osman Nuri Ekim, Akçaabat için birçok projeleri olduğunu ve kısa süre içerisinde projelerinin kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

Ziyaretlere AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altuntepe ve partililer de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset