Ekim "Diyalog Önceliğimiz Olacak"

Ekim "Diyalog Önceliğimiz Olacak"

Cumhur İttifakı Akçaabat’ta Osman Nuri Ekim’le kenetlendi…

 

“ORTAK AKIL REHBERİMİZ OLACAK”

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’in en büyük şansı etrafında sıkı şekilde kenetlenen AK Parti Teşkilatları ve Cumhur İttifakı. Bütün birimleriyle Ekim’e destek veren camia, “Akçaabat için hız kesmeden devam” derken ziyaret edilen mahallelerdeki yoğun ilgiden ise ziyadesiyle memnun.

 

“Vaat değil, icraat”

CUMHUR İTTİFAKI Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’in, en son ziyaret ettiği mahallelerden olan Derecik Oğulkaya ve Yolbaşı’ndaki ilginin; yakalanması hedeflenen neticeye, doğru adımlarla ilerlendiğinin en önemli göstergelerinden olduğu değerlendirildi.

Oğulkaya ve Yolbaşı halkı sohbetin gerçekleştiği mekânlara sığmazken, yöneltmiş oldukları bütün sorulara da bekledikleri cevabı aldılar. CUMHUR İTTİFAKI’nın AK Partili Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, yaptığı konuşmalarda vaat değil, icraat diyerek Akçaabat’a hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerine vurgu yapıyor.

 

Coşkuyla karşılama

Cevizlik Mahallesi’ne de Cumhur İttifakı mensuplarıyla birlikte adeta çıkarma yapan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim vatandaşlarca coşkuyla karşılandı. Hava şartlarının sert olmasına karşın gösterilen ilgi ittifak heyetini memnun ederken, buradan bir nebze de olsa yorgunluk atmak amacıyla yağan karla birlikte Akpınar Mahallesi Sırt Mevkii’ne geçildi.

 

Halkla birebir diyalog

Son olarak aynı akşam Kirazlık ve Koçlu Mahallelerinde de görülmeye değer kalabalıklar tarafından karşılanan Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, ilgili kalabalığın seçim bilincinin kendisinin en büyük yardımcısı olacağını vurguladı.

Yoğun geçen ziyaretlerinde vatandaşla birebir diyalog halinde olması ve 7’den 70’e herkesle kurduğu yakın temaslar, gönül belediyeciliğinin de adeta nasıl yapıldığını göstermesi bakımından örnek oldu.

 

“Ortak akılla rehberimiz olacak”

CUMHUR İTTİFAKI Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Akçaabat halkının kendisine ve ekibine gösterdiği kucaklayıcı ve benimseyici duruşu hak etmek için olduğundan daha fazla çalışacaklarının sözünü vererek CUMHUR İTTİFAKI ile çıktıkları bu yolda tüm halkımızı da bu sevdanın içerisine katarak ortak akıl ve istişareyle şehri birlikte yöneteceklerinden kimsenin şüphesi olmamasını istedi. Ekim, “Ortak akıl rehberimiz olacak.” dedi.

akcaabat-ak-parti-adayi-osman-nuri-ekim,.jpgak-parti-akcaabat-belediye-baskan-adayi-osman-nuri-ekim-konutu.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset