Ekim: Aşılamayacak engel yoktur…

Ekim: Aşılamayacak engel yoktur…

Ekim: Aşılamayacak engel yoktur…

AK Parti Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim: Aşılamayacak engel yoktur…

HALKIMIZIN TAKDİRİ ÖNEMLİ

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde son düzlüğe giriliyor, seçim gününe bir hafta kaldı. Trabzon’un bütün ilçelerinde farklı heyecanlar yaşanıyor. Siyasi partilerin çıkarmış olduğu en genç Belediye Başkan Adayı ise Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim.

EKİM’İN PROJELERİ TAKDİR GÖRDÜ

Belediye alanı 15 kilometrekareden 385 kilometrekareye çıkan bir ilçenin Belediye Başkanlığını hakkıyla yürütebilmek için dersine ne kadar iyi çalıştığı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği, projelerinin sunumundaki performansıyla açıkça görüldü. Bu durum bütün çevrelerce takdir edilirken projelerinin gerçekleşebilirlik düzeyi de olumlu değerlendirilerek takdir edildi.

HALKIMIZIN TAKDİRİ ETMELİ

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin birlikte oluşturdukları CUMHUR İTTİFAKI’nın ortak adayı olmasının da ağırlığıyla sahayı doldurmak için performansını en üst seviyede tutmanın gayretiyle çalışmalarını devam ettirirken tek amacının “halkımızın takdirini kazanmak” olduğunu ifade ediyor.

osman-nuri-ekim-akcaabata.jpg

HER GÜNÜ DOLU DOLU

Adeta Akçaabat Belediye Başkanı seçilmiş gibi günü dolu dolu geçen Cumhur İttifakı Adayı Ekim’in sadece dünkü gününün nasıl geçtiğini sitemiz takipçilerine aktaracak olursak; güne partisinin “Eskimeyen” emekçi ve emektarlarıyla sohbet toplantısıyla başladı, Yaylacık Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, Söğütlü Mahallesi’nde bir açılışa katılarak kurdele kesti, AK Parti Sandık Eğitim Toplantısı’na iştirak etti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turan’ın Akçaabat’ta katıldığı toplantıya evsahipliği yaptı, iki düğün merasiminde takısını taktı, akşam da Yıldızlı, Sera, Demirtaş ziyaretlerini gerçekleştirdi.

HALKIMIZA SÖZ VERDİK

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, “Halkımıza söz verdik; istişare, adalet, dürüstlük ve şeffaflık bizim şiarımız olacak” diye. Hizmet doğal neticesi… Hak etmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. İşte bu bilinçle bugünden tezi yok, halkımızın vereceği karara mazhar olmuşçasına sahada bulunmayı görev addediyorum. Projelerimiz de ortadadır. Kendimiz için değil Akçaabat’ın yeni kazanımları için, Yükselen Türkiye’ye katkı için mücadelemiz.”

AŞILAMAYACAK ENGEL YOKTUR

“Bu mücadelemizde halkımızı yanımızda görmek isteriz” diyerek istikrarın devamından yana tercihin AK Parti olacağına vurgu yapan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim, şunları söyledi:

“Bir anne, baba, kardeş olarak, dost ve arkadaş olarak, ailelerinin bir ferdi olarak bizleri kabul edip ‘Risk alarak koşmak’ için bütün hemşehrilerimin oyuna talibim. Şehrimizin kazanması için mücadele edeceğiz. Bunun da risk alarak olacağını biliyoruz. Devasa yatırımların hayat bulması kolay olmayacak tabii ki! Ancak sağlam bir halk desteği ve inanmış kadrolarla aşılamayacak engel olmayacağına inanan biriyim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset