Ekim "Akçaabat Dönüşecek"

Ekim "Akçaabat Dönüşecek"

Ekim "Akçaabat Dönüşecek"

Çevre Mühendisi olması Akçaabat’ın şansı, seçildiği takdirde…

EKİM’LE AKÇAABAT DÖNÜŞECEK

 

İlçe genelinde dört koldan aynı anda programlar gerçekleştiren AK Parti, kelimenin tam manasıyla durmak bilmiyor. 

CUMHUR İTTİFAKI OLDU

Derecik mahallesine üst üste üç program ve kalabalıkların mekânlardan taşması, Işıklar mahallesine aynı şekilde arda arda programlar ve tıklım tıklım mekânlar, keza Adacık mahallesinde muhteşem bir karşılama ve mekân dışında ancak yer bulunması, Uçarsu mahallemizde çok sayıda mahalle sakiniyle samimi sohbetler Cumhur İttifakı’nın adeta rutini olmuş.

HER ŞEYİMİZLE SAHADAYIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, “Proje Tanıtım Toplantısı”na kısa bir sürenin kaldığı bugünlerde kendilerine gösterilen bu ilgi ve alakanın sevindirici olduğunu belirterek, “Biz her şeyimizle sahadayız, bütün şeffaflığımızla halkımızın gözü önündeyiz; tevazu ve samimiyetle gayret gösteriyoruz. Yarınımız bugünden bilinsin istiyoruz. Her faaliyetimiz baştan sona vatandaşlarımızın gözü önünde, her türlü bilginin ve belgenin erişimine açık bir yöntemle yürütülecek. Dün de böyleydi yarın da böyle olacak. Halimiz ise işte ortadadır, sizlere emanet bir kardeşiniz, evladınızım. Halkımız en iyisini bilir, hiç tereddüt etmiyorum. Bugün dağın zirvesindeyken, istikrarla yola devam edilmesinden daha doğru ne olabilir, Akçaabat seçmeninin bu bilinçte olduğuna inanıyorum.” şeklinde konuştu.

ŞEFFAF ve TASARRUFLU BELEDİYECİLİK

Başkan Adayı Ekim, temel ilke olarak hizmette insan merkezli olacaklarını her fırsatta dile getirdiklerini hatırlattığı açıklamalarında şeffaf ve tasarruflu Belediyecilikte Yükselen Akçaabat’ın, AK Parti iktidarı ve Cumhur İttifakı birlikteliğiyle daima ileriye hamle yapacağını öngörmenin herkesçe kabul edilebilir olduğunu da kaydetti.

EKİM’LE YENİ DÖNEM

Ziyaret edilen bütün yerleşim merkezlerinde, katılım sağlanan bütün toplantılarda, davet edilen bütün kesimlerce dikkatlerin üzerinde olduğu AK Parti Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim’le bütün çevreler, seçildiği takdirde yeni bir dönemin başlayacağına inanıyor. Bu nedenle dikkatler Ekim’in lansmanı üzerine yoğunlaşmış durumda.

21 Mart PERŞEMBE günü saat 13.30’da Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi Salonu’nda “Proje Tanıtım Toplantısı”nı yapacak olan Osman Nuri Ekim, bütün Akçaabatlıları aileleri ve yakın çevreleriyle birlikte misafiri olmaya davet etti.

ilce-genelinde-dort-koldan-ayni-anda-programlar-gerceklestiren-ak-parti,-kelimenin-tam-manasiyla-durmak-bilmiyor.-teskilatin-slogani-olan-durmak-yok-yola-devam-adeta-akcaabat-ilce-teskilati-icin-soylenmi1s.jpgilce-genelinde-dort-koldan-ayni-anda-programlar-gerceklestiren-ak-parti,-kelimenin-tam-manasiyla-durmak-bilmiyor.-teskilatin-slogani-olan-durmak-yok-yola-devam-adeta-akcaabat-ilce-teskilati-icin-soylenmis3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler