Yıldızlı TOKİ'de Karne Sevinci

Yıldızlı TOKİ'de Karne Sevinci

Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulunda karne sevinci

 


 

2011-2012 Eğitim Öğretim Yılının I.Kanaat sona ermesi ile birlikte öğrenciler karne alma heyecanını aileleri ile birlikte yaşadılar. İlçemizin en fazla öğrencisi bulunan Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu'nda karneler yapılan törenle öğrencilere dağıtıldı.

karne.jpgÇok sayıda velinin de katıldığı törende bir konuşma yapan okul müdürü Kenan ÇİÇEK , eğitim öğretim süreci boyunca gayretli çalışmalar gösteren öğrenci, veli ve öğretmenlere teşekkür ettiği konuşmasında öğrencilere hitaben şunları söyledi: “ Sevgili öğrencilerim, elbette sizler  üç beş rakamla ölçülemeyecek kadar önemlisiniz., alacağınız karneler sizin bu dönem ki emeklerinizin için biçilmiş birer karşılıktır. Sizler kendinizi bu kriterlere göre daha sağlıklı değerlendirme şansına sahip olurken bir yandan da eksiklerinizi giderme fırsatını tatil boyunca yakalayacaksınız. Bu fırsatınızı iyi değerlendirmelisiniz. Eğitim öğretim yılımızın ikinci döneminde ve ayrıca bundan sonra ki dönemlerinizde sistemli çalışmayı alışkanlık haline getiriniz. Hepinize iyi tatiller diliyorum”

Öğrencilerin büyük heyecan yaşadıkları törene minik öğrenciler okudukları şiirlerle renk katarken, 4.5.6.7 ve 8. Sınıf düzeylerinde birinciliği elde eden öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim