Yerli Malı Haftası kutlandı

Yerli Malı Haftası kutlandı

Yerli Malı Haftası kutlandı

 

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla ilçemizde gerçekleştirilen resmi kutlama programına Yıldızlı TOKİ İlkokulu ev sahipliği yaptı.

Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Emniyet Müdürü Tolga Ergüden, Gençlik ve Spor Müdürü Engin Uzun, Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Akıl ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir ile Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya başta olmak üzere kalabalık bir protokol topluluğunun katıldığı etkinliğe saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlandı.

Okul Müdürü Ergin Ocak ve okul öğrencilerinden Müberra Kaya’nın günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptıkları programda İsmail Berat Türkmen isimli öğrenci de “Kumbaracı” isimli şiiri seslendirdi.

3/B sınıfı öğrencilerinin “Meyvelerimiz-Yemişlerimiz” isimli müzikli ve kostümlü şiir sunumlarıyla devam eden etkinlikte 3/A Sınıfı öğrencilerinden Cemre Demirbaş, Abdullah Yılmaz, Muhammet Ali Özkan, Ali Biçer ve Cemre Demirbaş isimli öğrenciler de “Tutum, Yatırım ve Türk MallarıHaftası”yla ilgili kavramlar hakkında bilgi verdiler.

Hüseyin Güçlü’nün bağlama resitaliyle katkı sağladığı etkinlik daha sonra okul bahçesinde devam etti. Halk oyunları gösterilerinin sunulduğu buradaki etkinlikte Okul-Aile Birliği’nce hazırlanan stantlar gezildi ve tüm konuklara yerli mallarından oluşan ikramda bulunuldu.

yildizli-toki-yerli-mali.jpg

yildizli-toki-yerli-mali2.jpg

yildizli-toki-yerli-mali3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim