Üniversiteye Giremeyenlere Fırsat

Üniversiteye Giremeyenlere Fırsat

Gürcistan’da bulunan Özel St Clements Üniversitesi Türk öğrencilerini bekliyor.

 

Üniversite kayıtlarının devam ettiği bu günlerde tercih ettiğiniz üniversiteye yerleşememiş veya  bir bölümü kazanamamışsanız Trabzon’a 3 saat uzaklıktaki Özel St Clements Üniversitesi’ni en iyi alternatif olarak düşünebilirsiniz.

Son yıllarda büyük değişim gösteren ülkeler arasında yer alan Gürcistan’da bulunan Özel St Clements Üniversitesi Türkiye’den giden öğretim görevlileri ve tıp, hukuk ve psikoloji bölümleriyle Türk öğrencilerini bekliyor. Türkiye’de YÖK tarafından da denkliği kabul edilen St Clements Üniversitesi’ne LYS’den 185 ve üzeri bir puan almışsanız girmeniz hiçbir sebep yok.

Trabzon’a yaklaşık 3 saatli karayolu mesafesinde Gürcistan Batum’da bulunuyor. 1 yıl hazırlık okutulacak olan St Clements Üniversitesi hakkında bilgi veren üniversite Akademisyenlerinden Spor Psikoloğu Fazıl Tuylu, Üniversite hayal eden gençlere büyük fırsatlar ve kolaylıklar sunduklarını belirtti.

Kampus içerisinde yurt imkanının da yer aldığı Özel St Clements Üniversitesi’nde Türkiye’den gelen öğrenciler için her imkanın sunuluyor.

Üniversite ile ilgili detaylı bilgiyi Spor Psikoloğu Fazıl Tuylu’nün 0533 369 82 56 numaralı cep telefonu numarasından veya üniversitenin resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim