Ülkü Ocağı'ndan Deneme Sınavı

Ülkü Ocağı'ndan Deneme Sınavı

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı yaklaşan YGS sınavı öncesinde düzenlediği deneme sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı yaklaşan YGS sınavı öncesinde düzenlediği deneme sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Türkiye genelinde 50'den fazla ilde eşgüdümlü olarak yapılan sınavın Akçaabat Ülkü Ocağı'nın düzenlediği kısmına yaklaşık olarak 100 öğrenci katıldı. Ocak lokalinde düzenlenen ödül törenine MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar ve MHP yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Törende bir konuşma yapan Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli eğitim faaliyetleri kapsamında üniversiteye hazırlanan gençlere sınav heyecanını azaltmak ve sınav pratiği kazandırmak amacıyla bu sınavı düzenlediklerinin altını çizerek, "Bu tür organizasyonlarımızla sınava katılan öğrencilerimizin aynı zamanda sosyal etkileşimlerine katkı sağlıyoruz. Gerçek sınav ortamı sağlanarak gerçekleştirilen sınavda sözel, sayısal, eşit ağırlık grubunda dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim etmek için bir araya geldik." dedi.

Gedikli son olarak, "Eğitim ve kültür vakfı olmanın gereği olarak düşündüğümüz bu tür faaliyetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek." diye konuştu. Konuşmaların sonunda sınavın sözel bölümü 1.'si Taner Akbaş, eşit ağırlık 1.'si Burcu Yılmaz ve sayısal 1'si İbrahim Değermenci'ye plaketleri ve hediye kitapları Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli tarafından takdim edildi. Öte yandan dereceye giren öğrencilere yemek verildi.

Haber: Berkant Parlak

ocak-sinav-(1)-copy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim