Türkmen'in Ziyaretçileri

Türkmen'in Ziyaretçileri

Trabzon İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nun örnek sınıfı 4/ E sınıfı öğrencileri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i ziyaret ettiler.

Trabzon İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nun örnek sınıfı 4/ E sınıfı öğrenci, öğretmenleri ve velileri Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i makamında ziyaret etti ve tarihi Orta Mahalle'yi gezerek ilçemiz hakkında bilgiler aldı.

 

Yaptığı etkinliklerle sık sık adını duyuran ve oldukça başarılı bir sınıf olan 4/E sınıfı zaman zaman başkan Türkmen'i sorularıyla da terlettiler.

 

 

Trabzon'un en büyük ve en gelişmiş ilçesi olan Akçaabat'ın tarihe dayanan geçmişi, mimarisi ve güzelliğiyle dünyaca tanınan Orta Mahalle'sini gezen öğrenciler buradaki eski yapıları yerinde inceledi. Akçaabat Belediyesi'ni gezen ve başkan Türkmen'den bilgiler alan öğrenciler belediye binası balkonunda hep birlikte kemençe eşliğinde horon da tepti.

 

 

Öğrencileri makamında ağırlayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, başarılı sınıfın kendilerini ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek “ Çocuklarla olmak demek, saflaşmak, gençleşmek demektir. Keşke çocuk olabilsek, kafamızdaki kötülükler olmasa. Onlar gibi saf ve temiz olabilsek. Ama ne yazık ki geriye dönüşümüz yok” dedi. Başkan Türkmen ayrıca dershane sisteminin yanlışlığından da bahsederek şunları söyledi:

“ Öğrencilerimiz, keşke dershane sistemine bağlı kalmadan okullarda yetişebilseler. Velilerimiz bu konuda çok fedakarlık yapıyor bunu biliyorum. Türkiye'nin en çarpıcı yönü dershaneler yöntemidir. Çocuklarımız iki okulu birden okuyorlar. Adeta yarış arabası gibiler. Çocuklarımızı zorluyoruz. Zaten okullarımızda Batıya ve Avrupa'ya göre zor bir programımız var bir de ona dershaneyi ekliyoruz. Bu eğitim sistemiyle başarılı olmamız mümkün değil”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim