Türkiye 38. Si Oldu

Türkiye 38. Si Oldu

Uğurlu İO'ndan Yaşar Aydın Türkiye genelinde yapılan yarışmada 38. olarak 40 kişiye verilen üçüncü büyük ödülün sahibi oldu.

TTNET tarafından Türkiye genelindeki ilköğretim okullarının ikinci kademe öğrencilerinin katılımına açık olarak organize edilen TTNETVitamin isimli yarışma sona erdi. Her öğrencinin, kendisine özel eğitsel hedefleri olan “Matematik” ile “Fen ve Teknoloji” başlıkları altındaki toplam 8 adet etkinliğe ulaşarak çözümünü bulması temeline dayalı yarışmanın sonuçları açıklandı.

Bireysel bazda katılımın olduğu yarışmada Derecik Beldesi’ndeki eğitim kurumlarımızdan biri olan Uğurlu İlköğretim Okulu’nun öğrencileri büyük başarı elde ettiler. Bu okulumuzun 8. sınıf öğrencilerinden Yaşar Aydın kendi kategorisinde 38. olarak 40 kişiye verilen üçüncü büyük ödülün sahibi oldu.

Yaşar Aydın, 1 yıllık ücretsiz TTNETVitamin eğitim paketi aboneliği ve 1 yıllık ücretsiz TTNET ADSL aboneliğinin yanı sıra bir de dizüstü bilgisayar kazanırken; okuluna da akıllı tahta, bilgisayar ve yazıcıdan oluşan bir eğitim destek paketi kazandırdı.

Bu okulumuzdan Hilal Aydın (53.) Ebru Tuysuz (98.), Nergis Sezgin (100.), Yadikar Çankçı (128.) Sefer Kuzur (183.) , Miraç Kanlı (326.),  Kemal Özkaya (355.) ve Kübra Kanlı (391.) da ilk 400’e girerek 1 yıllık ücretsiz TTNETVitamin eğitim paketi aboneliği ve 1 yıllık ücretsiz TTNET ADSL aboneliği; Miraç Gül,  Yasin Kuzur, Hasan Kuzur ve Hilal İleli isimli öğrenciler de ilk 4000’e girerek 1 yıllık ücretsiz TTNETVitamin eğitim paketi aboneliği kazandı.

Yarışmada her kategoride sıralamaya giren 1. ve 2. kişiye 1 yıllık ücretsiz TTNETVitamin eğitim paketi aboneliği, 1 yıllık ücretsiz TTNET ADSL aboneliği, sınıflarına eğitim destek paketi (akıllı tahta, bilgisayar, yazıcı), dizüstü bilgisayar ve 5 günlük İngiltere Seyahati; her kategoride sıralamaya giren 3., 4., 5. ve 6.'ya  da 1 yıllık ücretsiz TTNETVitamin eğitim paketi aboneliği, 1 yıllık ücretsiz TTNET ADSL aboneliği, sınıflarına eğitim destek paketi (akıllı tahta, bilgisayar, yazıcı), dizüstü bilgisayar ve 5 günlük NASA'ya bağlı İzmir Uzay Kampı ziyareti ödül olarak verildi.

20 Mayıs-20 Haziran tarihleri arasında internet aracılığıyla ulaşılabilen www.TTNETVitaminYarismasi. com sitesi üzerinden yapılan yarışmaya Milli Eğitim Bakanlığı da destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Eğitim