Sınav'dan Sınava Hazırlık

Sınav'dan Sınava Hazırlık

Akçaabat’ın özel eğitim kurumlarından biri olan Sınav Dergisi Dershanesi, üniversiteye hazırlık öğrencilerine yönelik YGS Türkçe Bilgi Yarışması düzenledi.

 

Akçaabat’ın özel eğitim kurumlarından biri olan Sınav Dergisi Dershanesi, üniversiteye hazırlık öğrencilerine  yönelik YGS Türkçe Bilgi Yarışması düzenledi.

Türkçe Öğretmenleri Yaşar Kuştul, Murat Başar, Uğur Altın ve Hamza Koç tarafından gerçekleştirilen organizasyonda dörder öğrenciden oluşan 6 grup yarıştı. Yarışma Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dershane öğrencilerinin arkadaşlarını desteklemek için salonda hazır bulundukları yarışma büyük bir disiplin içerisinde tamamlandı.

akcaabat-sinav-dersanesi-yaristirdi1.jpg

Yarışmanın sonunda Firdevs Ak, İrem Topsakal, Ebru Kaba ve A. Celal Gaydan’dan oluşan Şah Mat Grubu birinci olurken, ikinciliği Sedanur Sandıkçı, Şeyma Mermertaş, Neslihan Aktaş ve Aysun Akbulut’tan oluşan Katre Grubu, üçüncülüğü de Olgun Altuntaş, Zeynep Aksu, Ebru Akdeniz ve Merve Ayvaz’dan oluşan Hilal  Grubu kazandı.

akcaabat-sinav-dersanesi-yaristirdia.jpgYarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli hediyeler dağıtılırken, yarışma gruplarının tümüne dershane öğretmenleri tarafından katılım belgeleri verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim