Sanat Lisesi 25.Sergisini Açtı

Sanat Lisesi 25.Sergisini Açtı

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi 25. resim sergisini sanatseverle buluşturdu.

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi 25. kişisel resim sergisini ressam Enis Aktaş ile sanatseverlerle buluşturdu.

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Erol Tuna sergi salonunda açılan sergiye Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Şube Müdürü Hüseyin Demirci, Akçaabat Güzel Sanatlar Fakültesi ve Fatih Eğitim Fakültesinden akademisyenler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel: Trabzon ve Akçaabat’ın sanat ve kültür şehri olduğu, Güzel Sanatlar Lisemizin de okullarındaki bu güzel sergi salonuna sanatçıları davet ederek hem öğrencilere hem de şehre sanatsal anlamda katkı sağladığını söyledi. Sanatçı Enis Aktaş: Trabzon’a ilk defa geldiğini okulu ve Trabzon’u çok beğendiğini, bir lisede böyle bir etkinliğin olmasının çok önemli olduğunu ifade ederek, emeği geçen Okul Müdürü Ömer Özkurt resim öğretmeni Necati Seydi Ferahoğlu’na teşekkür etti.

ado_6426.jpg

Okul Müdürü Ömer Özkurt: Ressam Enis Aktaş’a Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesinde sergi açılışı davetini kabul ettiği ve öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştığı için teşekkür ederek serginin açılışı gerçekleştirildi. Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Erol Tuna Sergi Salonunda ki 25. si gerçekleştirilen sanat günleri resim sergisi ay sonuna kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim