Öğrenciler Ödüllendirildi

Öğrenciler Ödüllendirildi

Özel Alparslan Eğitim Kurumları, 2011 Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) Türkiye derecesi yaparak Özel Alparslan Anadolu ve Fen Lisesi’ni tercih eden 18 öğrenciyi dizüstü bilgisayarıyla ödüllendirdi.


2011 SBS'de Türkiye sıralamasında ilk 3 bine giren ve Alparslan Fen Lisesi’ni tercih eden 11 öğrenci ile Türkiye sıralamasında ilk 8 bine giren ve Alparslan Anadolu Lisesi’ni tercih eden 7 öğrenci ödüllerini okul müdürü Fikret Dokumacı'nın elinden aldı.

Okul müdürü Fikret Dokumacı, Alparslan Eğitim Kurumları olarak başarıyı sürekli ödüllendirdiklerini söyledi. Dokumacı, ''Bu yılda SBS'de Türkiye derecesi yapan bir çok başarılı öğrenci okulumuzu tercih etti. Öncelikle bizlere güvenerek çocuklarını gönderen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz'' dedi.

Özel Alparslan Anadolu ve Fen Lisesi'nin 2011 YGS’de Türkiye 20.si ve Karadeniz 1.sini çıkarmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Dokumacı, ''Okulumuz her yıl elde ettiği başarılarla Trabzon’da eğitime katkı sağlamayı başarmıştır. ÖSYM verilerine göre 2010 LYS-MF puan türünde ülke genelindeki tüm liseleri geride bırakan Özel Alparslan Fen Lisesi Türkiye 1. olmuştur. Başarıda emeği geçenleri tebrik ediyoruz'' diye konuştu.

Okul öğrencilerinin olimpiyat ve proje çalışmalarında ulusal ve uluslar arası birçok ödül kazandığını hatırlatan Dokumacı, homojen sınıflarda çağdaş ve katılımcı eğitimin temel alındığını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim