Miniklerden Büyük Konser

Miniklerden Büyük Konser

Miniklerden Büyük Konser

Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri yıl boyunca Müzik öğretmenleri Hakan HALLAÇ ve Murat ERASLAN rehberliğinde hazırlandıkları birbirinden güzel türkülerle muhteşem bir konser sundular.

Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlik, sunucu Temel ALTUNTAŞ’ın sunumuyla başladı. Koronun birlikte seslendirdiği türkülerin yanında minik solistlerin seslendirdiği eserler de izleyiciden büyük alkış aldı.

Fen Bilgisi öğretmeni Esra YILMAZ’ın söylediği solo türkü ve Matematik Öğretmeni Emrah YILDIZ ise tulumuyla geceye renk kattı.

Gecenin finalinde Okul Müdürü Osman BOZALİ’nin yaptığı konuşmada okulun birlik-beraberlik içerisinde bir aile havasında akademik eğitimin dışında, sosyal ve kültürel etkinliklere ayrı bir önem verdiğini vurgulayarak katkıda bulunan öğretmenlere ve sahne düzenlemesinde bulunan Nuray ATMACA, Mehmet Ziya Güner ,  Mehmet Selim ÇANAKÇI  öğretmenlerine ve katılımlarından dolayı ilçe protokolü ve velilere teşekkür etti.Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin DEMİRCİ  yapılan programda emeği geçenlere teşekkür ederek , müzik öğretmenleri Hakan HALLAÇ ve Murat ERASLAN’ a  çiçek takdim etti.

Etkinlik okulun müzik öğretmenlerinden oluşan folklor ekibinin horon gösterisiyle sona ererken katılımcıların memnuniyeti yüzlerinden okunuyordu.

akcaabat-cumhuriyet-ortaokulu1i.jpgakcaabat-cumhuriyet-ortaokulu2i.jpgakcaabat-cumhuriyet-ortaokului.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim