Milli Eğitimde Üçüncü Dönemi

Milli Eğitimde Üçüncü Dönemi

Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Osman Altıntaş Ortaokulu Beden eğitimi Öğretmeni Ahmet Üçüncü görevine başladı.

Kuruma gelişinde Milli Eğitim müdürlüğü görevine vekâlet eden Muhammet İkinci tarafından bir demet çiçekle karşılanan Müdür Ahmet Üçüncü, göreve başlamasının ardından müdürlük personeli ile bir tanışma toplantısı yaptı.

Görevinin ilk gününde ilk açıklamasını gazetemize yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, şunları söyledi:“Öncelikle benden önce bu vazifeyi yürüten Muhammet İkinci Bey’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte çalışacağımız bundan sonra ki dönemde de başarılı çalışmalar yapacağımızı belirtmek isterim. Kendi ilçem olmakla birlikte, Akçaabat gibi birçok ilimizden daha büyük ve tarihi bir ilçede, görev almaktan mutluyum. İlçemizdeki çalışmalarımızı sürdürürken hoşgörülü, adaletli, insanı ön planda tutan temel bir anlayışla hareket edilecektir. Eğitim yönünden Akçaabat ilçemizi değerlendirdiğimizde yapmamız gereken pek çok işin olduğu görülmektedir. Yasalarla tanımlanmış görevleri yerine getirirken temel amacımız; hukukun üstünlüğü şeffaflık, hesap verme sorumluğu, milli ve manevi değerlerimize bağlılık, toplumsal yapının güçlendirilmesi, çağın gereklerine uyum sağlamak, etkin sivil toplum ve katılım ilkelerine bağlı olarak toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir yönetim anlayışıyla hareket etmek olacaktır. Eğitim öğretim kalitesinin arttırılması için ilçemizdeki bütün eğitim paydaşlarıyla el birliği ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.İlçemizde sürdürülmekte olan her türlü eğitim çalışmaları ve projelerine devam edilecek olup; eğitim-öğretim kalitesinin artması için gereken tedbirler yerinde ve zamanında alınacaktır. İhtiyaç duyulması halinde yeni projeler hayata geçirilecektir. Yapacağımız çalışmalarda başta eğitim çalışanları olmak üzere bütün Akçaabatlı hemşerilerimizin destek olacağına olan umudum ve inancım tamdır.2014-2015 Eğitim öğretim yılının devam ettiği bugünlerde değerli yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi muhabbetle kucaklar “ Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz.” şuurundan hareketle tüm Akçaabat halkına sevgi ve saygılarımı sunar güzel ilçemizin güzel insanlarına teşekkür ederim.”

Ahmet Üçüncü kimdir?

1972 Akçaabat Akçaköy doğumlu olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, ilkokulu Akçaköy Merkez İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Akçaköy Lisesi’nde, üniversite öğrenimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. Yüksek lisans mezunu olan İlçe Üçüncü, 1995-1996 öğretim yılında Giresun Piraziz Çok Programlı Lisesi’nde göreve başladı. 1998-2004 yılları arasında Giresun-Eynesil Lisesi’nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptı. Temmuz 2004’te Trabzon Vakfıkebir Lisesi’ne atandı. Aynı okulda 2005-2011 öğretim yılları arasında müdür yardımcılığı, 2011-2012 yılında müdür vekilliği görevlerinde bulundu. 2012 yılında Trabzon Osman Altıntaş Ortaokulu’na öğretmen olarak atandı.Aynı yıl Bahçecik İmam-Hatip Ortaokulu’nda kurucu müdür olarak görev yapan Ahmet Üçüncü, evli ve dört çocuk babası. Üçüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmadan önce Osman Altıntaş Ortaokulu’ndaki görevine devam etmekteydi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Eğitim