Lise Mezunlarına İş İmkanı

Lise Mezunlarına İş İmkanı

Gürcistan’da bulunan Özel St Clements Üniversitesi Yeni açtığı Kaptan ve Gemi İşletmeciliği Bölümü ile Lise Mezunu Gençlere 1 Yıl İçerisinde Meslek ve Aynı Zamanda İş Bulma İmkanı Tanıyor.

 

Bölgemize Yaklaşık 3 saatlik bir uzaklıkta bulunan ve tıp, hukuk ve psikoloji bölümlerinin yanı sıra yeni açtığı Kaptan ve Gemi İşletmeciliği Bölümü ile lise mezunu gençleri meslek sahibi yapmayı amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan üniversite Akademisyenlerinden Spor Psikoloğu Fazıl Tuylu,  denizi ve denizciliği seven lise mezunu gençler için büyük bir fırsat sunduklarını belirtti. Tuylu “Üniversitemiz bünyesinde yeni açmış olduğumuz Kaptan ve Gemi İşletmeciliği Bölümü ile 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde meslek sahibi olma imkanı sunuyoruz. Denizcilik ve gemi kaptanlığı son dönemlerin gözde mesleklerinden. Okul sonrası iş bulmak çok kolay, çünki bu alanda eğitim almış kişilere ihtiyaç var. Okulumuzdan mezun olanlara uluslar arası geçerliliği olan bir sertifika verilmektedir. Bu sertifikayı da üniversite olarak  dünya üzerinde 2 ülke vermektedir” dedi.

 

Üniversite ve bölüm ile ilgili detaylı bilgiyi Spor Psikoloğu Fazıl Tuylu’nün 0533 369 82 56 numaralı cep telefonu numarasından veya üniversitenin resmi internet sitesi olan http://portal.stclementstr.com/index.html den öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim