İmperial Hastanesi'nden Okula Destek

İmperial Hastanesi'nden Okula Destek

Özel İmperial Hastanesi, Akçaabat ilçesindeki Aydın İlköğretim Okulu'na ilk yardım ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.



İlk yardım ve temizlik malzemelerini okula götüren halkla ilişkiler sorumlusu Sema Küçükosman ve hasta hakları sorumlusu Gülfidan Uçar, malzemeleri okul müdürü Serkan Durmuş'a teslim ederken, okul yönetimi katkılarından dolayı Özel İmperial Hastanesi yönetimine teşekkür etti.

Akçaabat Aydın İlköğretim Okulu Müdürü Serkan Durmuş "Okulumuz konum itibariyle şehir merkezine uzak mesafede. Okulda karşılaştığımız ufak tefek kazalarda ilk yardım önlemi alınması büyük önem arz ediyor. Özel İmperial Hastanesi'ne bu duyarlılığından ötürü okul yönetimi adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Özel imperial Hastanesi halkla ilişkiler sorumlusu Sema Küçükosman ise "Okullarda karşılaşılabilecek küçük kazalara karşı ilk yardım önlemi alınmasının öneminden hareketle, şehir merkezine ulaşımı zor olan, ihtiyacı olduğunu tespit ettiğimiz okullara ilk yardım malzemesi yardımında bulunuyoruz. Ayrıca domuz gribi sebebiyle kişisel ve çevresel temizliğin öneminin daha da arttığı şu günlerde temizlik malzemesi yardımında da bulunarak bir nebze olsun desteklerimizle çorbada tuzumuz olsun istedik. Sosyal sorumluluğumuzun bilincinde olarak bu desteklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Eğitim