İMKB'de Eğitim Başladı

İMKB'de Eğitim Başladı

Akçaabat’ın bu yıl eğitim-öğretim hizmeti vermeye başlayan iki okulundan bir olan İMKB Lisesi’nde de tüm okullarımızda olduğu gibi eğitim-öğretim hizmeti verilmeye başlandı.

 

Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi (ÇPL) Müdür Başyardımcısı Cafer Tosun’un kurucu müdür olarak görev yaptığı lisemizin eğitimci kadrosu da geçtiğimiz hafta içerisinde atandı.

Atanan öğretmenler

Akçaabat İMKB Lisesi’ne ataması yapılan öğretmenlerin geldikleri okullar ve branşları şöyle:

Ahmet Kasap (Beden Eğitimi-Akçaabat ÇPL), Ekrem Kazancı (Biyoloji-Akçaabat ÇPL), Yusuf Akdemir (Biyoloji-Yomra Kaşüstü ÇPL), Meltem Kıran (Coğrafya-Akçaabat Lisesi), Bayram Terzi (Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi-Trabzon Erdoğdu Lisesi), Saliha Kara (Fizik-Araklı Saffet Çebi Lisesi), Şeyma Mollaoğlu Candaş (Görsel Sanatlar/Resim-Mevlüt Selami Yardım İlköğretim Okulu), Esin Davulcu (İngilizce-Akçaabat ÇPL), Mustafa Gönan (Kimya-Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Lisesi), Alper Kuru (Matematik-Akçaabat Meslekî Eğitim Merkezi), Gürol Demir (Matematik-Akçaabat Lisesi), Hüseyin Karaçengel (Matematik-Akçaabat Lisesi), Başak Kalaycı (Müzik-Yomra Kömürcü İlköğretim Okulu), Şaban Gül (Rehber Öğretmen-Akçaabat ÇPL), Asiye Karaçengel (Tarih-Akçaabat ÇPL), Mustafa Heyal (Tarih-Akçaabat Lisesi), Nevin Payas (Türk Dili ve Edebiyatı-Akçaabat ÇPL).

Okulun özellikleri

600 öğrenci kapasiteli olan İMKB Lisesi’nde 1 müdür, 1 müdür yardımcısı ve 17 öğretmen eğitim hizmeti verecek

Fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar alanlarında hizmet veren 4 laboratuarı ve 1 kütüphanesi ile spor salonu bulunan yeni eğitim kurumumuz Eğitime Fiziksel Katkı Projesi kapsamında İMKB’ye yaptırıldı. 17 Eylül 2007 tarihinde yapımına başlanan ve Milli Eğitim bakanlığı tarafından 12 Eylül 2009 tarihinde teslim alınan okul binasının yapımına 3 milyon 246 bin 329 lira harcandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim