Güzel Sanatlar'dan Sergi

Güzel Sanatlar'dan Sergi

Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi 21. Yıl sonu resim sergisini Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde sanatseverlerin katılımıyla buluşturdu.

Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi 21. Yılsonu resim sergisini Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde sanatseverlerin katılımıyla buluşturdu.

Açılışa Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Fatih Eğitim Fakültesi Resim bölümünden öğretim üyeleri, veliler ve öğrencilerden oluşan çok sayıda sanatsever katıldı.

agsl3.jpg

Açılışta konuşan okul müdürü Ömer Özkurt, yüz yirmi öğrenciden oluşan resim bölümü öğrencileri sene başından beri yoğun bir çalışma dönemi sonunda yaklaşık 200 eserden oluştuğunu belirterek " Öğrencilerimizin eserleri desen, iki boyutlu sanat atölye, üç boyutlu sanat atölye, grafik ve baskı tekniklerinden oluşmaktadır. Bu serginin oluşmasında emeği geçen başta resim öğretmenleri ve öğrencilerimize teşekkür ediyor dedi.

Kültür Müdürü İsmail Kansız ise Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Trabzon’un sanat yaşamına önemli katkılarda bulunmaktadır. Yetiştirdiği öğrenciler resim sanatının alt yapısını oluşturmaktadır diyerek serginin hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel Okulumuz güzel etkinliklerde bulunmakta, resim alanında olduğu gibi müzik alanındaki başarılarına şahit olmaktayız. Okulumuz Akçaabat’ta olmasına rağmen Trabzon’un tamamına hitap etmekte ve başka okul ve kurumlarımıza da etkinliklerinde destek vermektedir. Okulumuzu bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, sergimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Sergi Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde (Eski Valilik) 22-28 Nisan tarihlerinde gezilebilecektir.

agsl2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim