Gedikoğlu Emekli Oldu

Gedikoğlu Emekli Oldu

Merkez İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Okul-Aile Birliği, 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle emekliye ayrılan Okul Müdürü Kemal Gedikoğlu’nun onuruna bir veda yemeği verdi.

Merkez İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve Okul-Aile Birliği, 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle emekliye ayrılan Okul Müdürü Kemal Gedikoğlu’nun onuruna bir veda yemeği verdi.

Okul Müdürü Nedim Topsakal ve Okul-Aile Birliği Başkanı Haydar Boğuşli başta olmak üzere Merkez İlköğretim Okulu öğretmen velilerinin hazır bulunduğu Kültür park’taki veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Eşi Işıl Hanım’ın da müdürlüğünü yapan Kemal Gedikoğlu’nun onuruna verilen yemeğe Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’ın da katıldı.

Okul adına hazırlanan plaketi Kemal Gedikoğlu’na takdim eden Kaymakam Özkan, Gedikoğlu’na genç yaşta emekliye ayrılmasından ötürü sitem etti. Kaymakam Özkan, en verimli çağını yaşayan Gedikoğlu’nun birikimlerini aktaracağı her işte mutlaka başarılı olacağını da sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Nedim Topsakal da Merkez İlköğretim Okulu’nun çok şey kazandırdığını ifade ettiği Gedikoğlu’na emeklilik hayatında başarılar diledi.

Kemal Gedikoğlu’nun görevi devraldığı eski okul müdürü Sebahattin Özkan Bursa’dan, Gedikoğlu’nun oğlu Müzik Öğretmeni Esat Gedikoğlu da Kayseri’den gönderdiği video mesajının yayımlandığı gecede duygu dolu anlar yaşandı. Arkadaşlarının organizesinden mutluluk duyduğunu belirten bir konuşma yapan Kemal Gedikoğlu, Trabzon eğitimine birçok katkı sağladığını ve görev yaptığı her kurumda üstlendiği işleri alnının akıyla yerine getirdiğini belirtti.

Yemekte Gedikoğlu’nun öğrencilerinden Faruk Şahin’in kemençesi eşliğinde Kuruçam Köyü Halk Oyunları Ekibi mükemmel bir gösteri sunarken; gecenin müziklerini ise okulun Müzik Öğretmeni Cemal Zihni Erenel ile Akçaabat Lisesi Müzik Öğretmeni Serdar Pul ve Hüseyin Serdar Birinci yaptı.

Kemal Gedikoğlu kimdir?

1957 yılında Akçaabat Kuruçam’da doğdu. İlkokulu köyünde okudu. Metinkale Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonra Artvin Erkek İlköğretmen Okulu’na devam etti. Bu okuldan 1976 yılında mezun olarak aynı yıl ilk görev yeri olan Ağaçlı İlkokulu’na atandı.

Şanlıurfa Bozova Kanlıavşar İlkokulu, Akçaabat Gökçeler İlkokulu ve Akçaabat Doğanköy İlkokulu’ndan sonra Merkez İlkokulu’na atandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde geçici görevle hizmet de veren Gedikoğlu, uzun yıllar Eğitim Teknolojileri Formatör Öğretmeni olarak görev yaptı.

18 Ekim 2006 yılında Merkez İlköğretim Okulu Müdür Vekili olan Gedikoğlu, 16 Temmuz 2009 tarihinde 32 yıl 7 aylık memuriyet hayatına nokta koydu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Eğitim