Dört Okula Yeni Müdür

Dört Okula Yeni Müdür

Trabzon Valiliği boş bulunan eğitim kurumlarının müdür ve müdür yardımcılıklarına Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik uyarınca atama yaptı.


Akçaabat’ta boş olan 4’er müdürlük ve müdür yardımcılığı görevine atama yapılırken; 5 anaokulunun müdürlüğüne ise talep olmadığından atama yapılamadı.

Açıklanan atama listesine göre Ali Balta-Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi’ne, Sezai Yardım-Işıklar Çok Programlı Lisesi’ne Mustafa Şahin-Demirkapı İlköğretim Okulu’na, Yılmaz Yardım da söğütlü Anaokuluna müdür oldu.

Aynı atama listesine göre Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesi Müdür Yardımcılığına Bayram Tüfek, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığına Sinan Mollamehmetoğlu, Zübeyde Hanım Anaokulu müdür Yardımcılığına Ramiz Cebeci, güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdür Yardımcılığına da Aynur Güvercin atandı.

Müdürlükleri hala boş olan eğitim kurumları ise şunlar:23 Nisan Anaokulu, Akçaabat Anaokulu, Doğanköy Anaokulu, Yaylacık Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim