Darıca Grup 1. Si Oldu

Darıca Grup 1. Si Oldu

Darıca İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol Takımı, Trabzon Birincisi olarak katıldığı Erzincan’daki grup müsabakalarında da yenilgisiz birinci olarak adını Türkiye Yarı Finali’ne yazdırdı.

5-8 Nisan tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleştirilen grup maçlarında sahaya çıkmayan Artvin temsilcisi karşısında hükmen 2-0 galip gelen Darıcalı voleybolcularımız Bitlis temsilcisini 25-3 ve 2511’lik setlerle, Erzurum temsilcisini de 25-18 ve 25-19’luk setlerle geçerek grup birincisi oldu.

Takımımız bu sonuçla 10-13 Mayıs tarihlerinde yine Erzincan’da yapılacak olan Türkiye Yarı Finali’nde ilimizi ve bölgemizi temsil etme hattını kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Çat’ın çalıştırdığı takımımızın başarısı için Ebru Kanber, Edanur Köşeli, Merve Güler, Merve Güner, Merve Demirci, Cevahir Köşeli, Bahar Alış, Efnehan Kanber, Sümeyye Kanber, Zeynep Türker, Derya Bulut ve Çiğdem Nur Bilazer isimli öğrenciler ter döküyor.

Set vermiyorlar

Öte yandan Darıca İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol Takımı iki yılda oynadığı 75 maçta sadece 2 set vererek büyük bir başarıya imza attı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Akçaabat ve Trabzon’daki maçlar ile grup maçlarında rakiplerine tek bir set bile vermeyen Darıcalı voleybolcularımız, sadece geçen yıl Türkiye Yarı Finali’nde yenildiği maçta rakibine iki set vermişti.

Milli Takım’a çağrı

Takımımızın başarısı için ter döken Darıcalı voleybolcularımızdan Ebru Kanber ve Ayça Kanber Milli takım seçmelerine davet edildi. Haziran ayında Samsun’da yapılacak olan seçmelere katılacak olan Ebru ve Ayça’nın Milli Takım kadrosuna girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim