ÇPL ve HEM Bölge Birincisi

ÇPL ve HEM Bölge Birincisi

Samsun'da yapılan yarışmalarda Çok Programlı Lise ile Halk Eğitimi Merkezi Bölge Birincisi oldu

2008-2009 Öğretim Yılı Ortaöğretim Kurumları ve Yaygın Eğitim Kurumları Arası Halk Oyunları Bölge Yarışmaları Samsun’da yapıldı. Yarışmaya il birincisi olarak katılan ekiplerimizden Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi ile Halk Eğitimi Merkezi Halkoyunları Ekipleri Bölge Birincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Canik Hasan doğan kapalı Spor salonu’nda yapılan yarışmada mükemmel bir oyun ortaya koyan ekiplerimizin her ikisi de jürinin yaptığı değerlendirme sonunda 91.60 puan aldı.

Gökhan Koç'un çalıştırıcılığını yaptığı Akçaabat Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesi Halk Oyunları başarısı için Özgür Çelik, Yunus Emre Bahadır, Coşkun Durmuş, Ali Osman Durmuş, Bayram Durmuş, Ramazan Lefkur, Turgay Tamer, Muhammet Cihan ve Hakan Karaduman isimli öğrenciler ter döktü.

Gökhan Koç ve Haydar Odabaş’ın çalıştırıcılıklarını yapıp aynı zamanda horoncu olarak yer aldığı Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nin başarısı için de Osman Yardım, Zafer Koç, Hüseyin Akbulut, Nusret Yardım, Turgut Aygün, Yasin Altın, Eren Tüylü, Ali Cihan, Zafer Sar ve Oğuz Hakan Sivrikaya isimli gençler ter döktü. Ekibimize Mustafa Cihan ile Osman Tamer ise çalgılarıyla eşlik etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Eğitim