Atatürk İlköğretim’in Duvarları Renkleniyor.

Atatürk İlköğretim’in Duvarları Renkleniyor.

Atatürk İlköğretim Okulunun duvarlarına masal kahramanları resmedilerek okul renklendiriliyor.

Atatürk İlköğretim Okulu'nda uygulamaya konulan “Okulumuzu Güzelleştiriyoruz” isimli proje çerçevesinde okulun duvarlarının öğrencilerin ilgisini çekecek masal ve çizgi film kahramanlarıyla boyanmasına başlandı.

 

Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Hicran Birinci ve Selma Demir Büyüktürk ile Sınıf Öğretmeni Münevver Sağır'ın hazırladığı proje kapsamında başlatılan boyama çalışmalarına resim egzersizi öğrencileri de katkıda bulunuyor.

 

Yeni yılla birlikte uygulamaya konulan proje kapsamında ilk olarak okulun birinci kat koridor duvarlarının boyanmasına  başlandı. Koridor duvarlarına yapılan ilk motif ise “Pamuk Prenses ve 7 Cüceler” oldu.

 

ataturk-ilkogretim.jpg

 

Proje kapsamında zemin kat kantin duvarları 14 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında, okul bahçe duvarları ise 18 Nisan-17 Haziran tarihleri arasında boyanacak.

 

Okul Müdürü Koşman Bulut, okula yeni bir yüz ve soluk getirecek çalışma nedeniyle projeyi hazırlayan öğretmen arkadaşlarına ve katkı sağlayan öğrencilerine teşekkür etti.

Müdür Koşman Bulut, yıl boyunca devam edecek olan ve ağırlığın çizgi film ile masal kahramanlarına verileceği çalışmalar çerçevesinde bazı Türk büyükleri ve kahramanlarının resimlerinin de okulun duvarlarına nakşedileceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim