70'li Yıllar Nostalji Gecesi

70'li Yıllar Nostalji Gecesi

Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Otaokulu öğrencilerin hazırlamış olduğu 70’li Yıllar Nostalji Gecesi izleyicilerden tam not aldı.

 

İlçemizin en fazla öğrenciye sahip okulları arasında yer alan Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Otaokulu öğrencilerin yılsonu etkinlikleri kapsamında hazırlamış olduğu 70’li Yıllar Nostalji Gecesi Erol Günaydın Salonu’nda izleyicilerle buluştu.  Koro Şefliğini Müzik öğretmeni Ahu Ünver’in yaptığı gecede öğrenciler 1970’li yıllara ait sevilen eserleri seslendirdiler. Kıyafetleriyle de 70’li yılları andıran müzik topluluğu izleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı

 Açılış şarkısı olan “Memleketim” adlı şarkıyı seslendiren öğrenciler, Senden başka, Deniz ve Mehtap, Sen Gidince, Neler Oluyor Hayatta, Gençlik Başımda Duman, Sevdan Olmazsa, Arkadaş, Arım Balım peteğim, Vakit Yok  Gemi Kalkıyor, Başundaki Yazmanın ve Hayat Sevince Güzel  adlı eseri seslendirildi. Gecede, öğrencilerden Şimal Durmuş, Yağmur Hacıfettahoğlu, Rabia İrem Gediağaç, Mina Derin Bekta, Ece Turan, Mehlika Nisa Şal ve Neva Usta seslendirdikleriyle eserlerle izleyicilerden tam not aldı.

Geceye, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Demirci, Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Otaokulu Müdürü Ergin Ocak, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sunuculuğunu Bülent Mumcu'nun yaptığı konser sonrasında kısa bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, öğrencilerin nostaljik bir gece yaşattığını ifade etti. Özdemir, gecede emeği geçen herkese teşekkür ederek tebrik etti ve koro şefi Ahu Ünver’e çiçek takdim etti.

yildizli-toki-nostalji.jpgyildizli-toki-nostalji1.jpgyildizli-toki-nostalji3.jpgyildizli-toki-nostalji4.jpgyildizli-toki-nostalji5.jpgyildizli-toki-nostalji2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim