5/B Sınıfından Yılsonu Gösterisi

5/B Sınıfından Yılsonu Gösterisi

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılının sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde okulların sınıf ve yılsonu programları yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

Sosyal faaliyetlere önem veren okullarımızdan bir tanesi de Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu. Yıldızlı Toki İlköğretim Okulu 5/B sınıfı öğretmenleri Cevat Yıldırım ile her dönem sonu olduğu gibi bu dönemde de çok güzel bir program hazırladılar. Sınıf öğrencilerinin artık altıncı sınıfa devam edecek olmaları ve sınıf öğretmenlerinden ayrılacak olmaları sunulan programın içeriğine de fazlasıyla yansıdı. Okulun çok amaçlı salonunda yapılan programa çeşitli okulların müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Halk oyunları ekibinin gösterileri (Trabzon, Kırklareli, Azeri ve çiftetelli) ile başlayan programda ayrıca şiirler okundu, çeşitli skeçler oynandı, bağlama ve gitar dinletisi ve Aşuk Maşuk seyirlik oyunu sahnelendi. 

yildizli-toki3.20110606143251.jpg

Programın sonunda bir konuşma yapan okul Müdürü Kenan Çiçek 5/B sınıfı öğretmeni, öğrencileri ve velilerine teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi. “Değerli misafirler okulumuzda birbirinden değerli 48 öğretmen görev yapmaktadır. 5/B sınıfı öğretmenimiz Cevat Yıldırım’da bu öğretmenlerimiz arasında başarılı performansı ile örnek teşkil etmektedir. Katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”   

yildizli-toki2.20110606143302.jpg

Programın sonunda 5/B sınıfı öğrencilerinin yıl içerisinde yapmış olduğu performanslarından oluşan sergi gezildi.

yildizli-toki4.jpg

yildizli-toki5.jpg 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim