20 Kursiyere Sertifika

20 Kursiyere Sertifika

Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın desteğiyle düzenlediği Büro Yönetimi ve Mali Sekreterlik Kursu sona erdi

Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın desteğiyle düzenlediği Büro Yönetimi ve Mali Sekreterlik Kursu sona erdi. 460 saati okulda, 192 saati işyerinde olmak üzere toplam 652 saatten oluşan 3,5 aylık kurstan 18’i bayan 2’si erkek 20 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

Ergin Karagöz’ün öğreticiliğini yaptığı kursta kursiyerlerin muhasebe alanında tüm işlemleri eksiksiz olarak yapabilmelerini sağlayacak bilgilerin yanı sıra gün-lük büro işlemlerini yürütebilmelerini sağlayacak tüm bilgi ve beceriyi kazanmaları hedeflendi.

 Okul binasında düzenlenen sertifika töreni öncesinde bir konuşma yapan Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Gümüş kursiyerlerin 6’sının staj yaptıkları iş yerlerinde istihdam edildiklerini belirterek büro elemanı arayanların bu konuda merkezleriyle ya da Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’yla irtibata geçmelerini istedi.

Kursiyerlere sertifikaları Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Zeki Alşan, Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Kazancı, Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa İnal, Tirebolu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Haluk Keskin, Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Murat Bayram ve Alper Kuru ile merkez öğretmenlerinden İhsan Türker ve emekli öğretmen Süleyman Yeşilyurt tarafından verildi.

Tören sonrası protokol mensupları ve kursiyerler toplu olarak fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim