Eğitim Projesi Tamamlandı

Eğitim Projesi Tamamlandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İletişim Fakültesi tarafından yürütülen ''Müşterilerle İlişkiler ve Pazarlarla İletişim Eğitimi'' projesi tamamlandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İletişim Fakültesi tarafından yürütülen ''Müşterilerle İlişkiler ve Pazarlarla İletişim Eğitimi'' projesi tamamlandı.

KTÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Emir, eğitimin sona ermesi dolayısıyla fakültede düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği (AB) TR90 Düzey 2 Bölgesi Kalkınma Programı kapsamında, kurumları tarafından hazırlanan projeyle Trabzon'da faaliyet gösteren 33 KOBİ çalışanına kişiler arası iletişim, müşterilerle ilişkiler, diksiyon, pazarlama iletişim, temel mesleki İngilizce konularında mesleki eğitim verildiğini söyledi.

Prof. Dr. Emir, yaklaşık 7 ayda tamamlanan eğitim programında Trabzon'daki KOBİ'lerin iş gücünü mesleki olarak daha da nitelikli hale getirmeyi, KOBİ'lerin sürdürülebilir büyümelerini teşvik edip desteklemeyi, şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasına şehrin içinden katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Projede verilen eğitimin sonuçlarının daha büyük kitlelere ulaşabilmesi amacıyla, proje kapsamında verilen eğitimin içeriğinin kitaplaştırıldığını anlatan Emir, şunları kaydetti:

''Bu kitaptan ilk baskı olarak bin adet basıldı. Talep eden KOBİ'lere ücretsiz olarak verilecektir. Şehrimizde faaliyet gösteren KOBİ'lerin sorunlarından yola çıkılarak hazırlanmış olan bu kitabın içeriği, ülkemizdeki KOBİ'lerin yönetim ve pazarlama alanlarındaki yapısal sorunlarına kısmi olarak çözüm olabilecek niteliktedir.''

Törende daha sonra hak kazanan 33 kursiyere Avrupa Birliği onaylı başarı sertifikası verildi .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim