Eğitim Bir-Sen’den Ziyaret

Eğitim Bir-Sen’den Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Akçaabat Temsilciliği’nde işbaşına getirilen yeni yönetim kurulu Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü’yü makamlarında ziyaret etti.

Akçaabat’ın en fazla üyeye sahip sendikası olan Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Eğitim Bir-Sen Akçaabat Temsilciliği’nde işbaşına getirilen yeni yönetim kurulu Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü’yü makamlarında ziyaret etti.

852 üyeli sendikanın başkanlığına seçilen Hacı İsmail Bayram, Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde eğitimle ilgili beklentileri aktardığı Şenel ve Üçüncü ile Akçaabat eğitiminin kalitesinin daha da arttırılması için yapılması gereken konularda da istişarede bulundu.

Eğitim Bir-Sen Akçaabat temsilciliği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Hacı İsmail Bayram, Taner Petek, Tarık Akgün, Hacer Bozali, Eyüp Şirin, Murat Aydın, Şuayip Kara (Asıl), Cemal Uzun, Ahmet Kasap, Ömer Yazıcı, Emrullah Şahin, Zeki Salimoğlu, Fatih Kahraman, Mustafa Balcı (Yedek).

whatsapp-image-2018-11-10-at-15.13.49-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler