Eğitim-Bir-Sen'den Bir ilk

Eğitim-Bir-Sen'den Bir ilk

Eğitim-Bir-Sen tarafından "Eğitim-Öğretim-Bilim Hizmet Kolu Çalışanları Sorunları ve Çözüm Önerileri Şurası" Akçaabat’ta yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen tarafından Türkiye genelindeki bütün şubelerde yapılması planlanan "Eğitim-Öğretim-Bilim Hizmet Kolu Çalışanları Sorunları ve Çözüm Önerileri Şurası" Akçaabat’ta yapıldı. Yoğun gündem nedeniyle bir hafta gecikmeli yapılan şurada eğitim sorunları enine boyuna tartışıldı. Divan başkanlığını Prof. Dr. İlhan Deniz’in yaptığı şurada divan üyeliklerini Âdem Polat ve Muhammet Siyah yaptı. Akçaabat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde yapılan şurada Eğitim-Bir-Sen Akçaabat İlçe Başkanı Kemal Kocaman da ev sahibi olarak hazır bulundu.

 

Şurada bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Trabzon il başkanı Arslan Balta ‘Eğitim-Bir-Sen olarak kurulduğumuz günden beri sendikacılık alanına getirdiğimiz farklı bakış açısı ve taze soluk yeni çalışmalarımızla devam edecektir. Eğitimle ilgili sorunları sahada, uygulamanın içindeki insanların konuşması sorunların çözümü noktasında önemli bir kazanım olacaktır. Bu gün burada kültürel kodlarımızda var olan istişare kurumunu çalıştırarak önemli sonuçlar elde edeceğimiz inancındayım. Bu vesileyle bu aşamaya gelişimizde katkı sağlayan herkese ve vefakâr çalışmalarını esirgemeyen yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Çok sıkıntı çekerek belli bir noktaya geldikten sonra aldığımız ürünü görmemiz biz çektiğimiz her şeyi unutturuyor. " dedi.

 

Şurada,Kadınlar Komisyonu, Hizmetler Komisyonu, Memur, Teknisyenler ve Şefler Komisyonu, Öğretmenler Komisyonu, Okul Yöneticileri Komisyonu, Müfettişler ve Şube Müdürleri Komisyonu, Üniversite İdare Personel Komisyonu ve Üniversite Akademik Personel Komisyonu kuruldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Eğitim