Düzköy AK Parti'de Seçim

Düzköy AK Parti'de Seçim

Düzköy AK Parti'de Seçim

 

AK Parti Düzköy 6. olağan ilçe kongresi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın katılımıyla gerçekleşti.

Düzköylü partililer Bakanlara büyük ilgi gösterdi. İlçe kongresine Bakan Soylu ve Albayrak ile birlikte AK Parti Trabzo İl başkanı Haydar Revi, AK Parti vekilleri Adnan Günnar, Salih Cora, Ayşe Sule Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ve çok sayıda partili katıldı. CHP'li Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik de bakanları kongre salonunda karşılayanlar arasındaydı.

 

Kongrede mevcut ilçe başkanı Şenol Akpınar tek aday oldu.

 

Haydar Revi kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugüne kadar partimize emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Şu anda görev alacak olan arkadaşlarımızın sorumlulukları biraz daha artıyor ama bu zamana kadar görev almış olan arkadaşlarımızın da sorumlukları azalmıyor. Düzköy’le ilgili çok ciddi yatırımlarımız sürüyor. Hastane spor salonu tamamlandı imam hatip lisesi yapılıyor. Çal mağarası çalışmaları sürüyor. “

 

AK Parti Düzköy 6. Olağan Kongresinde konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mısır'da Cuma namaında yapılan ve 235 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını lanetledi. Bakan Soylu şöyle konuştu: "Dün aldığımız acı haber içimizi kararttı. Mısır’da Cuma namazında bombalı saldırıda 235 kişi hayatını kaybetti. Ondan öneki gün nijerya’da hain bir saldırı oldu. Dün cumhurbaşkanımızda ifade ettiler. Bunun islamiyetle herhangi bir inançla ifadesi ilgisi yoktur. Bunların benzerleriyle biz 40 yıldır uğraşıyoruz. Pkk’lı deaş’lı ypg’li teröristlerin birbirinden farkı yoktur dünyada başımıza DEAŞ diye bir musibet çıkardılar bir ara deaş ı bu Anadolu coğrafyasına yedirmeye çalıştılar. Bizler bunu dünyaya defalarca anlattık terörün dininin milliyetinin olmadığını anlattık batı kendi üretiği canavarı bize mal etmek içni elinden geleni yaptı hepimiz öyle bir fotoğrafa şahit olduk ki bu yapılanların hepsi Ortadoğu başta olmak üzere coğrafyamızı kana bulayabilmek ve ülkemizi istikrarsızlığa taşıyabilmek bu kurulan oyunu hepimiz gördük. Rakka’ya gidiyorlar deaş ile pdy yi ter düşürüp dünyanın gözü önünde bu kirli ittifakın anlaşılmasını umursamadan bu kirli tezgahı ortaya koyuyorlar. Çok önemli bir süreci hep beraber gerçekleştiriyouz. Bizi deaşa iliştirmeye çalışanlar aslında deaşı icat ettiler ve deaş ile pyd arasında organizasyon oluşturup bu oyuna imza attılar."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler